ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΣΑΝΤΩΝ – Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΟΥ

Στον  ΑΣ ΡΗΓΑΣ και ιδιαίτερα στα γκρουπ των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν τα διαπραγματευόμαστε ούτε κάνουμε εκπτώσεις. Από τα πιο βασικά και ίσως το πρώτο που θα μάθει ένα παιδί όταν θα ενσωματωθεί στα γκρουπ των Ακαδημιών είναι να μην πετάμε όπου να είναι τα ρούχα μας, τις τσάντες μας, τα νερά μας, τα παπούτσια μας (όταν πρέπει να τα βγάλουμε για να πατήσουμε στα στρώματα) κ.α.

Σε καθημερινή βάση στο βοηθητικό όταν έχει καλό καιρό, ρίχνουμε μια ματιά στο χώρο όπου αφήνουν τα πράγματά τους τα διάφορα γκρουπ των Ακαδημιών.

Κανένας δε χρειάζεται να ρωτήσει που είναι τα πράγματα των παιδιών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, θα το καταλάβετε αμέσως από την τάξη που θα επικρατεί. Την άλλη φορά που θα βρεθείτε στο Καυτανζόγλειο ρίξτε μια ματιά στο βοηθητικό και θα καταλάβετε σε τι αναφέρομαι.

Μία αρχή που τη ρίζα του την έχει στο στρατό μας λέει ότι: «Διαταγή που δεν ελέγχεται παραμελείται» ή για την περίπτωση των παιδιών που μαθαίνουν «Κανόνας που δεν ελέγχεται παραμελείται».

 

Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ 5.5.23 ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΗΣ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΤΣΑΝΤΩΝ

Θέλοντας να τονίσουμε στα παιδιά ότι όταν ανήκουμε σε μια ομάδα, σε ένα σύνολο, η συμπεριφορά μας επηρεάζει την παρέα μας ή την ομάδα μας, αρπάξαμε την ευκαιρία και βγάλαμε φωτογραφίες από τον τρόπο που είχαν αφήσει τα πράγματά τους τα τρία γκρουπ των Ακαδημιών.

Και τα τρία ήταν ΑΨΟΓΑ, όπως βλέπετε στη διπλανή φωτογραφία, όμως στο τρίτο γκρουπ κάτι δεν πήγε καλά. Ένα παιδί άργησε και βιαστικά πέταξε την τσάντα του και το ρούχο του επάνω στα τακτοποιημένα ρούχα των άλλων παιδιών.

Αποτέλεσμα ο έλεγχος που έγινε βρήκε το 3ο γκρουπ να μην είναι άψογο και η αιτία η βιασύνη ενός παιδιού (κορίτσι είναι)  που ήρθε αργά.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΓΚΡΟΥΠ

 

 

 

 

 

 

 

1η θέση :  Φώτο και Φώτο 2η ΑΡΙΣΤΑ

3η θέση:  Φώτο 3η ΑΡΙΣΤΑ με παρατήρηση!

Σε γενικές γραμμές και τα τρία γκρουπ ΑΡΙΣΤΑ

Μπράβο στα παιδιά, Μπράβο στους προπονητές/τριες που κρατάτε ψηλά τις ΑΡΧΕΣ του συλλόγου.

Βρέθηκα τελευταία σε ένα πολύ κον τινό σπίτι, που ο μοναχογιός βγάζοντας τα παπούτσια του είχε το ένα εδώ και το άλλο όπου βρέθηκε, του είπα: Στό σύλλογό δεν θα γινόσουν δεκτός μέχρι να μάθεις να τακτοποιείς τα ρούχα σου. Ο μιρος δεν το κατάλαβε, οι μεγάλοι όμως πήραν το μήνυμά τους.
Γονείς βοηθήστε μας να ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ για να περάσουμε επιθυμητές συνήθειες στα καμάρια σας.

print

Written by