ΤΕΛΙΚΟΣ “ΠΑΙΖΩ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ” ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 28.5.23

Αγαπητοί μου γεια σας

             Απευθύνομαι σε εσάς, που είτε φέρατε τα παιδιά σας στο Καυτανζόγλειο και «έπαιξαν» επί κοντώ, είτε θέλατε να έρθετε και την τελευταία στιγμή δεν μπορέσατε, είτε δεν προλάβατε να δηλώσετε και έτσι τα παιδιά σας έχασαν την ευκαιρία να γνωρίσου το επί κοντώ.

            Με πρωτοβουλία και πάλι της κ. Κώμης Κονακλή Υ.Φ.Α.ΣΧ.Α. της Διεύθυνσης Π.Ε. της Ανατολικής Θεσσαλονίκης, δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία – στα παιδιά (μέχρι 80-120 παιδιά αυτή τη φορά), να ξαναζήσουν (όσα το έζησαν) ή να γνωρίσουν το «παίζω επί κοντώ» όσα παιδιά δεν είχαν την τύχη την πρώτη φορά.

            Οργανωθήκαμε και είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε ένα ανεπανάληπτο πρωινό την ΤΡΙΤΗ 30.5.23 από ώρα 10:00) σε όσα παιδιά θα έρθουν στον ΤΕΛΙΚΟ του επί κοντώ. (Παράλληλα θα γίνει και αγώνας 40 μέτρων με ατομική χρονομέτρηση όλων των παιδιών).

            Την ευκαιρία αυτή τη χρωστάμε σε όσα παιδιά ήθελαν και δεν μπόρεσαν να έρθουν για τον οποιοδήποτε λόγο. Ενημερώστε μας, μέχρι και την Παρασκευή 26.5.23 (σας κοινοποιήθηκε από τη Διεύθυνση η παράταση για τις δηλώσεις), ότι θα φέρετε (Χ) παιδιά από αυτά που δοκίμασαν στον πρώτο γύρο και κατάφεραν να περάσουν τουλάχιστον το αρχικό λάστιχο (1.50), ή με (Χ) τόσα παιδιά που θα δοκιμάσουν για πρώτη φορά.

            Τη ΔΕΥΤΕΡΑ 28.5.23 στην Ηλεκτρονική Σελίδα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ www.asrigas.gr θα ανακοινωθούν τα σχολεία και τα παιδιά (αριθμητικά) που πρόλαβαν να εξασφαλίσουν θέση στον Τελικό του «ΠΑΙΖΩ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ».

            Αρπάξτε την ευκαιρία για τα παιδιά σας αλλά δώστε και σε εμάς την ευχαρίστηση η προετοιμασία μας να πιάσει τόπο. Ετοιμαστήκαμε να κάνουμε τη γιορτή του ΠΑΙΖΩ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ με τη συμμετοχή από 80-120 παιδιά μια γιορτή που θα τη θυμόμαστε ΟΛΟΙ για καιρό.

Όσοι θέλετε να φέρετε παιδιά ή να τα στείλετε με τους γονείς τους (και αυτό γίνεται), απλά ημερώστε μας.

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΧΟΛΕΙΩΝ_ΓΙΟΡΤΗ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

Να είστε καλά
Με Τιμή
Κατσίκας Φώτιος
Τεχνικός Διευθυντής ΑΣ ΡΗΓΑΣ

print

Written by