ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Π.Π. Α-Γ & Κ23 ΒΟΛΟΣ

Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στίβου Α/Γ ως εκπρόσωποι του ΑΣ ΡΗΓΑΣ αγωνίστηκαν  οι αθλητές.

1) ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΜΑΡΙΟΣ, ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ
Ό,τι και να γράψεις για τον Μάριο θα είναι λίγο, αφού μετά από πολλά χρόνια επανήλθε στο προσκήνιο όχι απλά συμμετέχοντας αλλά προκρινόμενος για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα, προκρινόμενος για τον Τελικό στο πανελλήνιο Πρωτάθλημα και κατακτώντας την 7η θέση με 4.75 που είναι ισοφάριση της φετινής του επίδοσης και επίδοση που μόνον έξι αθλητές  κατάφεραν να τον ξεπεράσουν στον Τελικό. Μέχρι και η Κατερίνα Στεφανίδη έχασε από τον Μάριο, κάτι που δεν της άρεσε και υποσχέθηκε να τον ξεπεράσει πολύ σύντομα. Μακάρι Κατερίνα γιατί και ο Μάριος το δήλωσε, αν τον περάσεις στον επόμενο άγώνα του θα βάλει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά!!!
Μπράβο Μάριε, συνεχίζεις να αποτελείς παράδειγμα προς μίμηση και αυτή τη φορά το σημείο αναφοράς είναι ότι συνεχίζω να γυμνάζομαι, συνεχίζω να κάνω αυτό που αγαπάω και να δείχνω ότι η ηλικία δεν αποτελεί ποτέ το εμπόδιο για να χαρείς αυτό που αγαπάς εφόσον ξέρεις να τιμάς και να σέβεσαι τις αρχές της σωματικής απόδοσης και υγείας.
Ο Μάριος ετοιμάζεται για το παγκόσμιο πρωτάθλημα Σωμάτων ασφαλείας και Πυροσβεστικής που θα γίνει στην Αμερική και του ευχόμαστε να είναι γερός και να έχει δύναμη να μας φέρει όσα μετάλλια θελήσει από το Παγκόσμιο πρωτάθλημα που ακολουθεί. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΜΑΡΙΕ.

2) ΜΠΕΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ, ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ
Τα ίδια με το Μάριο ισχύουν και για τον Θεοφάνη Μπέλο που χρόνια τώρα πρωταγωνιστεί στο αγώνισμα και είναι παρών στα Πανελλήνια πρωταθλήματα. Δεν έχει καμία σημασία που φέτος έπεσε θύμα συγκυριών, αφενός μεν του άστατου αέρα και αφετέρου της προκήρυξης που υποχρέωσε τους αθλητές του 1ου γκρουπ του προκριματικού να προσπαθήσουν να προκριθούν ξεκινώντας από το 4.70. Ο Θεοφάνης επέλεξε το 1ο γκρουπ και στο 4.70 έκανε τρεις άκυρες, που τον άφησαν έξω από τον Τελικό.

Το ρεζουμέ της υπόθεσης είναι ότι από το 2ο γκρουπ χρειάστηκε να δοκιμάσουν μόνο μέχρι το 4.40 για να συμπληρωθεί η 12άδα του τελικού (με 4.20 πέρασαν στον τελικό!!!).
Άντε να βγάλεις άκρη και για μελλοντικές παρόμοιες καταστάσεις!

Θα πρέπει να βάλεις στο τραπέζι της συζήτησης πολλά, τα οποία ο αθλητής εκείνη τη στιγμή δε βλέπει, δεν αξιολογεί και ίσως παρασύρεται από την μέχρι εκείνη τη στιγμή προϊστορία του…

Το θέμα για τον προκριματικό, που πρέπει να ξανασυζητηθεί είναι:
Αξίζει να ρισκάρουμε, όταν «οι συνθήκες» δεν το επιτρέπουν και να ξεκινήσουμε ψηλά με κίνδυνο να ακυρωθούμε, για να μην περιμένουμε το -όσο θα χρειαστεί- να αγωνιστούμε στο 2ο γκρουπ;

Κατά τη γνώμη του υπογράφοντος ΟΧΙ (δεν αξίζει να ρισκάρουμε).  Στόχος του προκριματικού είναι να περάσεις στον Τελικό και εκεί να κάνεις ότι καλύτερο μπορείς. Αν ρισκάρεις για να έχεις δυνάμεις στον τελικό και τελικά δεν περάσεις,  παίρνεις τις δυνάμεις μαζί σου για το σπίτι, ε! κάπου θα χρειαστούν…

Κατά τη γνώμη του παθόντος ΝΑΙ!
– Ρισκάρω, ώστε αν περάσω να έχω δυνάμεις.
–  Αν δεν περάσεις!!!

Κοντολογίς, Ο Θεοφάνης δεν πέρασε στον Τελικό ενώ θα μπορούσε και αυτός όπως οι άλλοι να πρωταγωνιστεί και στον Τελικό.

3) ΝΤΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ
Με 4.60 ήταν 9ος στην κατηγορία των (Α) και 4ος στην κατηγορία των Κ23 προσφέροντας αρκετούς βαθμούς στο σύλλογο. Οι καιρικές συνθήκες δεν του επέτρεψαν να χρησιμοποιήσει μεγαλύτερα κοντάρια από τα συνηθισμένα κάτι που ευτυχώς συνειδητοποίησε–νωρίς στον αγώνα.  Ο Γιάννης έχει βελτιωθεί πολύ στην τεχνική του και είναι θέμα αγώνων μια νέα ατομική επίδοση πάνω από το 4.80 που την έχει στο «τσεπάκι του».

4) ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΜΑΡΚΕΛΛΑ, ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ
Με 3.65 κατατάχτηκε στην 8η θέση των (Γ), από τις 12 που εμφανίστηκαν κατευθείαν στον Τελικό. Η Μαρκέλλα που συνεχίζει με όρεξη και είναι σε καλό δρόμο μπορεί και υψηλότερα, αρκεί να φροντίσει να υιοθετήσει μερικά σημεία που θα κάνουν τη διαφορά και που για δικούς της λόγους συνεχίζουν να την κρατούν στο 3.60-3.70! Όπως και να έχει χαίρεται τον αθλητισμό, που συνδυάζει περίφημα με τις σπουδές της και την «εκτός σταδίου ζωή της» και είμαστε σίγουροι ότι ακόμη δεν έχει πει την τελευταία της λέξη. Περιμένουμε από τη Μαρκέλλα αυτά που μπορεί και μας έχει τάξει, δεν μπορεί θα έρθουν  η Μαρκέλλα το είπε.

5) ΣΑΛΩΝΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ, ΜΗΚΟΣ ΚΑΙ 100
Με δύο ατομικά ρεκόρ 11.30 (+1,3) στα 100 και ένα τελικό στο Μήκος (Α) με την 6η επίδοση 7.19 ξεκίνησε τα δύο πρωινά των αγώνων.
Το ότι πέρασε στον Τελικό δεν είναι τυχαίο, δείχνει ότι έχει τα προσόντα να πρωταγωνιστεί σε όποιο αγώνισμα επιλέξει αρκεί να προσέξει και τον παράγοντα σταθερότητα και υγεία.
Δυστυχώς ο Τελικός δεν ήταν όπως τον θέλαμε και ξέραμε ότι το μπορεί. Άκυρο το πρώτο άλμα που ήταν και το καλύτερο, πάτημα λίγο πίσω στο 2ο και με μια μικρή ενόχληση στο πάτημα έφερε το αποτέλεσμα να μείνει εκτός των 3 τελευταίων αλμάτων.
Το ότι αγωνίστηκε στον Τελικό με Τεντόγλου αλλά και όλους τους καλύτερους (Α) αθλητές της Ελλάδος αν και ο ίδιος ανήκει ακόμη στην κατηγορία των Κ20 από μόνο του είναι επίτευγμα, που θα δώσει καινούρια δύναμη για κάτι καλύτερο στη συνέχεια. Ευχόμαστε το πόδι να είναι καλά και όλα τα άλλα είναι θέμα υπομονής και «προσεγμένης» επιμονής.

6) ΧΑΤΖΗΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ ΝΤΕ ΑΛΑΒΑ ΔΑΝΙΗΛ-ΦΙΛΙΠΠΟΣ, 200, 400
Το ίδιο και για τον Ντανιέλ, ξεκίνησε με δύο ρεκόρ, 50.67 στα 400 που είναι καλύτερη φετινή επίδοση και 22.75 στα 200 που είναι νέο ρεκόρ συλλόγου.
Με το 50.67 ήταν 12ος αθλητής στην Κ23  και 19ος στους (Α).
Και ο Ντανιέλ ανήκει στην Κ20 οπότε αγωνιζόμενος στην κατηγορία (Α) είναι φυσιολογικό να καταταγεί κάπως μακριά από τις πρώτες θέσεις κάτι που θα διεκδικήσει στους επόμενους αγώνες της κατηγορίας του Κ20 που θα γίνουν στη Λάρισα το διήμερο 22-23.7.23.

Ευχόμαστε σε όλους καλή συνέχεια, και τους ευχαριστούμε που αγωνίζονται με τα χρώματα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΤΕ ΕΔΩ

ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΣΤΕΦΑΝΙΔΗ
Βρε μανία! αυτοί οι ολυμπιονίκες να θέλουν να φωτογραφηθούν με την οικογένεια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ!
Την άλλη φορά είχαμε τον Μίλτο τον Τεντόγλου (μας “έφαγε” να φωτογραφηθεί μαζί μας)! Τώρα είχαμε την Κατερίνα Στεφανίδη (μόλις είδε τον κ. Μουρουδέλη, την Κωνσταντίνα και την κ. Σοφία) στήθηκε για φωτογραφία, την ήθελε το κορίτσι για το αρχείο της – της κάναμε τη χάρη; (φωτογράφος  η κ. Σοφία)!

Η παρουσία του κ. Μουρουδέλη στην κερκίδα, ακόμη και σε αγώνες Στίβου «αισθητή». Δίδαξε συμπεριφορά φιλάθλου – το κατέχει ο άνθρωπος-, με το που πάτησε στην κερκίδα η παρουσία του έγινε αισθητή και μάλιστα χωρίς να κεράσουμε ούτε ένα νεράκι! Τέτοιους φιλάθλους θέλουμε, φτιάχνουν σε όλους τη διάθεση και τα πάντα φαντάζουν καλώς καμωμένα… Ευχαριστούμε κ. Πρόεδρε των προέδρων.

 

 

 

Περισσότερες φωτογραφίες σε δύο “τέρμινα”….

print

Written by