ΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ ΣΕ «ΧΕΙΜΕΡΙΑ ΝΑΡΚΗ» – ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΔΙΟΡΘΩΝΟΥΝ ΑΛΛΑ ΧΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΑ ΞΕΒΙΔΩΝΟΥΝ Η ΣΠΑΖΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑ

Δυστυχώς κανένας δεν ενδιαφέρεται ή δεν έχει την ικανότητα, είτε από την πλευρά της «Διοίκησης» είτε από το «τεχνικό» προσωπικό του σταδίου, να διορθώσει ή να στήσει κάτι σωστά.

Κάναμε επιστολές των αναγκαίων, υποδείξαμε διακριτικά πώς πρέπει να κινηθούν, μέχρι και τη διαδικασία τοποθέτησης του στρώματος του επί κοντώ στο Βοηθητικό  στάδιο καταγράψαμε, βήμα – βήμα, και τους το στείλαμε.

ΤΙΠΟΤΕ

Αφού από τα τρία στρώματα του επί κοντώ αχρήστευσαν τα δύο (Βοηθητικό και Κλειστό)μεταφέροντας από το ένα στο άλλο στυλοβάτες και σπάζοντας τα ροδάκια των βάσεων! τα παράτησαν και δεν ασχολούνται.

Και το κερασάκι στην τούρτα!
Από σήμερα Τετάρτη 12.7.23 μέχρι και την Παρασκευή, δεν θα επιτρέπεται η πρόσβαση στο Κεντρικο (στο μόνο στρώμα επί κοντώ σε λειτουργία) –λόγω έργων!

Ευτυχώς!!! τουλάχιστον έχουμε την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ!!! που σκίζεται και ενδιαφέρεται!!!
ό,τι χρειαστεί … “μία από τα ίδια” (για να μην το κουράζω).

ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΑ – ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ! ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ!!!

Είναι ντροπή για τους διοικούντες (κ. Σωσσίδη μόνο δημόσιες σχέσεις, από Διοίκηση … στον κόκκορα), όχι μόνο να μη διορθώνουν κάτι άλλα να καταστρέφουν και να χάνουν τα όσα ξεβιδώνουν (π.χ. το σχοινί από το κλειστό, τις βίδες από τη βάση του κλειστού, το ροδάκι της βάσης του στυλοβάτη που έσπασε στη μεταφορά, κ.α.). Πρέπει να τρέχουμε στην αγορά να βρούμε και να αγοράσουμε ροδάκια, βίδες, σχοινιά και ότι άλλο καταστρέφουν ή χάνουν οι ¨τεχνίτες¨ του σταδίου.

Μα! τόση αδιαφορία, τόση ανικανότητα, τόση τσαπατσουλιά!!!

Έτσι εκτός των άλλων πρέπει να τρέχουμε να βρούμε και να αγοράσουμε νέες βίδες, νέα ροδάκια με τις βίδες τους, να λύσουμε τους ορθοστάτες, να πάρουμε τη βαριά βάση που έσπασαν τα ροδάκια, να βρούμε σιδερά, να τη φορτώσουμε στα Ι.Χ. μας και να την πάμε, μήπως και μας τη διορθώσουν έγκαιρα, ώστε να έχουμε έστω στο κλειστό ένα στρώμα να προπονηθούν τα παιδιά που ετοιμάζονται για τις επόμενες αγωνιστικές τους υποχρεώσεις (Πανελλήνιο Κ20 και συμμετοχή με την Εθνική ομάδα).

Δικαιολογημένος ο τίτλος για το επόμενο άρθρο μας, που θα ακολουθήσει, αφού σταματήσουν τα τρεχάματα για να  διορθώσουμε τα όσα χαλούν, βάζουν λάθος, καταστρέφουν και χάνουν, αυτοί που έπρεπε να τα διορθώνουν.

Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΩΣΗΣ ΜΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟΥ  “EVER”!

Ας μην αδικήσουμε τον κ. Αλέκο Κωνσταντινίδη, που όταν μας είδε ότι ετοιμαζόμαστε να μεταφέρουμε τους στυλοβάτες από το Κεντρικό στο Κλειστό με τα χέρια, φιλοτιμήθηκε και έφερε το μηχανοκίνητο του Σταδίου με την καρότσα για να τα μεταφέρουμε.

print

Written by