ΔΕΥΤΕΡΑ 4.9.23 ΞΕΚΙΝΑ Η ΚΥΡΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ «ΕΓΓΡΑΦΩΝ» ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Οι εγγραφές για τη νέα αγωνιστική περίοδο (ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ  23 –ΙΟΥΝΙΟΥ 24) ξεκίνησαν σήμερα Παρασκευή 1/9/23. Μολονότι γνωρίζαμε το οξύμωρο  -Παρασκευή και έναρξη περιόδου- τηρήσαμε τα όσα στη σελίδα μας είχαμε ανακοινώσει και ξεκινήσαμε την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου.

Με τη Δευτέρα 4η Σεπτεμβρίου να είναι προ των πυλών και για να γίνει κατανοητό από όλους τους ενδιαφερόμενους, τονίζουμε ότι:

ΟΙ  ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ 

(ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΩΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ  12 ΧΡΟΝΩΝ)

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΛΗΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
 (από Δευτέρα 4 μέχρι και Παρασκευή  8 Σεπτεμβρίου) θα ισχύσουν τα εξής:

«ΕΓΓΡΑΦΕΣ» ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ (πληροφορίες θα δίνονται) από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή (καθημερινά), από τις 18:00 μέχρι και τις 19:15. Δεν είναι απαραίτητο να «γράψετε» το παιδί τις πρώτες ημέρες, ελάτε να μας γνωρίσετε, να δοκιμάσει «το καμάρι» μας 2-3 προπονήσεις και εφόσον πάρετε την έγκριση από το παιδί, ότι του αρέσει, τότε το γράφετε.
Γονείς, μη βιαστείτε να αποφασίσετε εσείς πριν πάρετε το Ο.Κ. από το παιδί σας.  Δικός σας αλλά και δικός μας στόχος είναι ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΛΑ όλα τα άλλα έρχονται μετά!

ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙΤΕ:  Στο χώρο απέναντι από το Κυλικείο του Καυτανζογλείου (είσοδος από την Γ΄ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ στο μεγάλο πάρκινγκ). Καθημερινά στο τραπεζάκι με την ομπρέλα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα υπάρχουν μέλη του Συλλόγου πρόθυμα να απαντήσουν στις ερωτήσεις σας και να σας διευκολύνουν να πάρετε τις σωστές αποφάσεις για την τακτοποίηση των παιδιών σας στο στίβο. (Η φωτογραφία δείχνει το χώρο που θα μας βρείτε).

ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ –την πρώτη εβδομάδα- ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ :
Για τα τμήματα των ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ (από 5 ετών μέχρι και 12 ετών) τη ΔΕΥΤΕΡΑ –ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ με ώρα έναρξης την 18:00.

 

 

ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ (ΔΕΥΤΕΡΑ 11/9/23 ΚΑΙ ΕΦΕΞΗΣ

οι προπονήσεις θα γίνονται:

ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ :

  • ΣΙΓΟΥΡΑ στις 19:00  όλες οι ηλικίες και
  • Με προϋποθέσεις και στις 18:00 (εφόσον δηλώσουν αρκετά παιδιά για το γκρουπ των 18:00).  

Γονείς – κηδεμόνες,
Δηλώστε
την ώρα που προτιμάτε να φέρνετε το παιδί σας (18:00 ή 19:00), θα βοηθήσετε ώστε να δημιουργήσουμε γκρουπ που να σας βολεύουν, όμως πρέπει να γνωρίζουμε. Αποφασίστε και ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ τους προπονητές-τριες των παιδιών σας.

 

ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΓΚΡΟΥΠ

Παιδιά από 13 χρόνων και πάνω που έρχονται να γνωρίσουν για πρώτη φορά το στίβο ή και παιδιά με “προϋπηρεσία” σε άλλο άθλημα ή και στο στίβο σε άλλους συλλόγους.

1) Ελάτε να πάρετε απαντήσεις σε ότι σας απασχολεί. Ανάλογα με το σωματότυπο τα κινητικά χαρακτηριστικά σας (προσόντα) αλλά και την πιθανή πρότερη ενασχόλησή σας με το στίβο ή άλλο άθλημα,  θα σας εντάξουμε σε προαγωνιστικά ή και αγωνιστικά γκρουπ όπου εξειδικευμένοι προπονητές θα σας “βοηθήσουν” ώστε από κοινού να αποφασίσετε για την ομάδα των αγωνισμάτων που θα επιλέξετε.
Σημαντικό ρόλο στην επιλογή του γκρουπ θα παίξει και ο στόχος σας· είτε στοχεύετε σε πλήρη αξιοποίηση των προσόντων σας (αθλητισμός, πρωταθλητισμός) είτε στα οφέλη του αθλητισμού, τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και τη γνωριμία με τα αγωνίσματα του στίβου και …. όπου φτάσετε! χωρίς την υπερπροσπάθεια του πρωταθλητισμού.

2) Οι ημέρες και οι ώρες των προπονήσεων  για τα προαγωνιστικά και αγωνιστικά γκρουπ καθορίζονται από τους προπονητές σε συνεργασία με τους αθλητές.

3) Οι προπονήσεις, την πρώτη εβδομάδα είναι προσαρμοσμένες στο πρόγραμμα των προπονητών που έχουν προπόνηση την ημέρα προσέλευσης σας.

4)  Στη συνέχεια, αφού ενταχθείτε σε συγκεκριμένο γκρουπ (προπονητή), ακολουθείτε το πρόγραμμα του προπονητή που από κοινού θα διαμορφώσετε.

Ελάτε να σας δούμε και να δοκιμάσετε τα διάφορα αγωνίσματα δρόμοι (ταχύτητες, αντοχή, εμπόδια), άλματα (Μήκος, Ύψος, Τριπλούν, επί κοντώ) ή και Ρίψεις (Σφαίρα, Δίσκος,  Ακόντιο …) και μαζί θα αποφασίσουμε την ομάδα των αγωνισμάτων που ταιριάζουν στα προσόντα σας αλλά και στην προτίμησή σας σε αγωνίσματα.

print

Written by