ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ – ΕΞΙ (6) ΑΘΛΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ – ΤΣΑΤΙΡΗ

ΤΑ ΡΕΚΟΡ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΟΝΤΑΙ.

ΠΕΝΤΕ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ όλα αυτά τα 24 χρόνια της λειτουργίας του το ρεκόρ το είχε η οικογένεια του Ηρακλή και της Ισαβέλλας Κόλλια με (5) παιδιά [Αθανάσιος, Κατερίνα, Αρίστος, Παναγιώτης-Φίλιππος και Μαργαρίτα]. Τα παιδιά μεγάλωσαν, σπούδασαν, κάποια από τα αδέλφια έκαναν δικές τους οικογένειες και βρίσκονται σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Γής. Ας είναι καλά όπου και να βρίσκονται και να ξέρουν ότι τους αγαπάμε και χαιρόμαστε όταν μαθαίνουμε νέα τους (με κύριο συνδετικό κρίκο την Κατερίνα και τη Μαργαρίτα).

ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Είχαμε αρκετές προσπάθειες να καταρρίψουν το ρεκόρ από πολύτεκνες οικογένειες (Βασιλείου, Νταφούλη, κ.α.) αλλά ο περιορισμός του ελάχιστου ορίου της ηλικίας (5 ετών συμπληρωμένα) είναι αιτία που το  ρεκόρ δεν καταρρίφτηκε … ακόμη!

ΝΕΟ ΡΕΚΟΡ – 6 ΑΔΕΛΦΙΑ ΣΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Με μεγάλη χαρά κάναμε την εγγραφή των παιδιών του κ. Εμμανουήλ και της κ. Κλεοπάτρας Τσατίρη στο σύλλογο.

 Όταν ήρθε η ώρα να γράψουμε τα στοιχεία των παιδιών … ακόμη γράφουμε! Γράψαμε την Γαρυφαλλιά, την Θεοδώρα, τον Νίκο, την Ακυλίνα, τον Αρίσταρχο και τον Ιάκωβο (υπήρχε και αναπληρωματικός/η στο παιδικό καροτσάκι).
Εάν μας το επιτρέψουν οι γονείς θα περάσουμε και μια ομαδική φωτογραφία!

Ευχόμαστε στις οικογένειες των πολυτέκνων αλλά σε όλα τα παιδιά του κόσμου, να είναι γερά και δυνατά και τους γονείς τους, τους δασκάλους τους  (ας βάλω και τους προπονητές τους) να τα χαίρονται και να τα βλέπουν να μεγαλώνουν και να γίνονται «Καλοί κ’ αγαθοί».

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα έχει επιτελέσει το έργο του αν στο υπέροχο οικοδόμημα που αντιπροσωπεύει ο κάθε άνθρωπος καταφέρει να προσθέσει ένα μικρό λιθαράκι στα θεμέλια του. Αυτός είναι ο στόχος μας, αυτός είναι και ο λόγος ύπαρξης του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Μακάρι να το καταφέρουμε.

print

Written by