14.9.23 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ «ΣΥΣΚΕΠΤΕΤΑΙ» ΣΤΗΝ ΤΑΒΕΡΝΑ “Η ΑΜΠΕΛΟΣ”

Στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ θέλουμε καθαρό μυαλό για να παίρνουμε τις πιο σωστές αποφάσεις για οποιοδήποτε (θέμα) προκύψει ή οποιαδήποτε καινούρια πρόταση.

Το ότι βλέπουμε το σύλλογο -ως μια μεγάλη οικογένεια- είναι το σημείο που μας ενώνει μας φέρνει πιο κοντά και κάνει τη διαφορά από άλλους απρόσωπους συλλόγους.

Θέλουμε ο κάθε κηδεμόνας ή γονιός που θα μας φέρει το παιδί του να είναι κοντά στο σύλλογο, όσο κοντά θέλει, και όλοι μαζί να φροντίζουμε για το καλό των παιδιών «μας».

Για τη δική μας φιλοσοφία, δεν αρκεί να φέρετε τα παιδιά σας στο σύλλογο επειδή ίσως μάθατε για εμάς από κάποιο γνωστό ή φίλο, θέλουμε να είστε κοντά και να μας λέτε τη γνώμη σας ή την άποψή σας για ότι έχει σχέση με το «παιδί».

Ο Σύλλογος υφίσταται γιατί κάποιοι ασχολούνται με αυτόν και δημιουργούν μια ζεστή αγκαλιά που αγκαλιάζει το κάθε παιδί που έρχεται κοντά μας.  Σήμερα είμαστε εμείς στο Δ.Σ., αύριο κάποιοι άλλοι γονείς ή φίλοι του συλλόγου.

Κάθε δύο χρόνια Το ένα Δ.Σ. δίνει τη σκυτάλη στο άλλο και έτσι υπάρχει συνέχεια στη λειτουργία του συλλόγου ώστε τα παιδιά – οι αθλητές μας- να βρίσκουν μια οργανωμένη αγκαλιά μέσα στην οποία θα γνωρίσουν τις Αρχές και τις Αξίες που ενυπάρχουν στον αθλητισμό.  Αυτές τις Αρχές και τις Αξίες που θα τις γνωρίσουν στον αθλητισμό θα τους χαρακτηρίζουν, θα τις υιοθετήσουν  και θα βάλουν στόχο στη ζωή τους να τις  τηρούν,   έτσι θα κάνουν τη ζωή τους ομορφότερη.

Οι γονείς και κηδεμόνες που απαρτίζουν εκάστοτε το εννεαμελές Δ.Σ. «συσκέπτονται» κάθε μήνα σύμφωνα με το καταστατικό, για να αποφασίσουν για «τα λιμάνια» που θα πιάσει το καράβι που λέγεται ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Η ειδοποιός διαφορά των Διοικητικών Συμβουλίων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ βρίσκεται στον τρόπο και το μέρος που για 2-3 ώρες «ιδροκοπούν» τα μέλη του Δ.Σ. για να μελετήσουν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. Με πρόταση της κ. Κατερίνας Μανιού, που για 23 χρόνια υπηρέτησε τα διοικητικά του συλλόγου, τα διοικητικά συμβούλια γίνονται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ σε Ταβέρνα/ες και είναι ανοιχτά σε μέλη και φίλους του συλλόγου.

Στο ουζερί-Ταβέρνα «Η ΑΜΠΕΛΟΣ» στην Α. Τούμπα, θα γίνει το Δ.Σ. του Σεπτεμβρίου τη Πέμπτη 14/9/2023 ώρα 21:30, όπου σε ευχάριστη ατμόσφαιρα με ένα ποτηράκι κρασί στο χέρι,  θα συζητηθούν τα τρέχοντα θέματα.

Μεταξύ των τρεχόντων θεμάτων υπάρχουν και προτάσεις που θα συζητηθούν και θα παρθούν αποφάσεις: π.χ. Πρόταση για συγκέντρωση αναγκαίων (τρόφιμα- ρούχα) για τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας, “Αγιασμός” με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου, πρόταση για την καθιερωμένη εκδρομή (περπάτημα και Πικ-νικ) στο Χορτιάτη, κ.α.

Υπενθυμίζουμε ότι το Δ.Σ. είναι ανοιχτό σε μέλη και φίλους του συλλόγου. Ελάτε να σας «κεράσουμε» ένα κρασί  και να μας πείτε τη γνώμη σας (απλά ενημερώστε μας για να υπάρχουν  θέσεις στο τραπέζι).  Μη διστάσετε, δεν θα υποχρεωθείτε ρεφενέ πληρώνουμε!

print

Written by