ΑΓΙΑΣΜΟΣ 2023-2024 & ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ – ΔΕΥΤΕΡΑ 09.10.22 ΩΡΑ 19:00

Τη Δευτέρα 09.10.22 ώρα 19:00, στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ (ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ) στο κτήριο Κ-3, θα γίνει ο ετήσιος ΑΓΙΑΣΜΟΣ της αγωνιστικής περιόδου 2023-2024 και η πρώτη συγκέντρωση των γονέων και κηδεμόνων.*

*Εστάλη αίτημα χρήσης της αίθουσας για τον ΑΓΙΑΣΜΟ και περιμένουμε την απάντηση.

Στον ΑΓΙΑΣΜΟ καλούνται να παραστούν τα Μέλη του Δ.Σ., προπονητές, αθλητές, γονείς και κηδεμόνες των αθλητών μας αλλά και όσοι άλλοι επιθυμούν.

Η προσέλευση, ειδικά για τον Αγιασμό τη Δευτέρα 09.10.22, για όλα τα παιδιά  (Αγωνιστικού και Ακαδημιών) θα γίνει  στις 19:00 ακόμη και των γκρουπ που τις άλλες ημέρες ξεκινούν στις 18:00), ώστε όλα τα παιδιά να είναι παρόντα στον ΑΓΙΑΣΜΟ.

 

 ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ – ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ – ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟΨΕΩΝ – ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ

Μετά τον Αγιασμό, τα παιδιά με τους προπονητές θα φύγουν για προπόνηση, ενώ οι γονείς και οι κηδεμόνες θα παραμείνουν στην αίθουσα (19:30- 20:00) για ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ εφ’ όλης της ύλης, Συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων.

Στη συγκέντρωση θα ληφθούν αποφάσεις για πιθανές εξορμήσεις του συλλόγου, κάτι που μερικά χρόνια πριν ήταν στο πρόγραμμα του συλλόγου αλλά η πανδημία τα άφησε πίσω!

Γονείς και κηδεμόνες, θα χαρούμε πολύ να ακούσουμε τις προτάσεις σας ή ακόμη και τις παρατηρήσεις σας, που πιθανά θα γίνουν αιτία ο σύλλογος να λειτουργεί καλύτερα προς όφελος των παιδιών μας.

Γονείς και κηδεμόνες σας περιμένουμε στη συγκέντρωση. Θέλουμε από κοινού (Σύλλογος και κηδεμόνες) να χαράξουμε την πορεία της διαπαιδαγώγησης των παιδιών «μας» μη μας αφήνετε μόνους, για τον ψυχικό κόσμο και τη ΔΙΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ των παιδιών σας πρόκειται.

Έστω μια φορά, που το ζητάμε, ελάτε να ανταλλάξουμε απόψεις.

Για τη δική μας Φιλοσοφία η απουσία των γονέων, ειδικά σε αυτή τη συγκέντρωση, εκλαμβάνεται ως αδιαφορία και θεωρείται ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΛΕΙΨΗ.

print

Written by