ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ – ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΜΑΣ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ

Είμαστε φανατικοί οπαδοί της φράσης «Ο ΣΥ ΜΙΣΕΙΣ ΕΤΕΡΩ ΜΗ ΠΟΙΗΣΕΙΣ» την οποία μας εξήγησε και πέρασε στο πετσί μας κάπου στη δεκαετία του 1960 ο Θεολόγος καθηγητής του 4ου Γυμνασίου Αρρένων Θεσσαλονίκης κ. Γιωγιός Γεώργιος. Έκτοτε προσπαθούμε να το τηρούμε, δεν ξέρουμε αν πάντοτε το καταφέρνουμε, το σίγουρο είναι ότι το έχουμε στο μυαλό μας και προσπαθούμε να το τηρούμε, τηρώντας βέβαια τους ΚΑΝΟΝΕΣ και τις βασικές αρχές του Δικαίου.

Είμαστε ευγνώμονες και εκτιμούμε αφάνταστα και το παραμικρό που θα μας προσφέρουν, από ένα απλό χτύπημα στην πλάτη μέχρι τα «χρειαζούμενα» για την κάθε περίσταση.

Δεν αξιολογούμε μόνον το αποτέλεσμα, τα πάντα προσέχουμε, ξεκινώντας από τη διάθεση, την προσπάθεια, το ποιος , που, πότε, με τι, από τι και γιατί, και τόσα άλλα.  Μπορεί η κάποια βοήθεια να μην έρθει ποτέ για πολλούς λόγους ή κάτι να πάει στραβά στην πορεία και το αποτέλεσμα να μην είναι το επιθυμητό. Δε μένουμε ποτέ στο αποτέλεσμα, την πρόθεση κοιτάμε με την πρόθεση γεμίζουμε από ευγνωμοσύνη για όσους μας σκέφτηκαν και με την πρόθεση – ανεξαρτήτως αποτελέσματος- βαδίζουμε με περισσότερες δικές μας δυνάμεις.

Είναι πολλοί αυτοί που εκτίμησαν το έργο ζωής -ΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ-  και βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του, άλλοι ηθικά, άλλοι υλικά και άλλοι «πολεμούν και μάχονται» χρόνια τώρα στηρίζοντας διοικητικά το οικοδόμημα που στεγάζει τις παιδικές αθλητικές ψυχές.

ΟΛΟΥΣ αυτούς, τους ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  από καρδιάς, κανέναν περισσότερο κανέναν λιγότερο.

 

ΟΙ ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΜΠΑΛΕΣ (medicine Balls) ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΣΤΙΧΟ

Αφορμή για τη μικρή «εξομολόγηση» η αθόρυβη κίνηση των γονέων  του Χ.Ν. … που αθόρυβα και «χωρίς να μας ρωτήσουν», Πώς τόλμησαν! έφεραν στο σύλλογο κάποια όργανα που χρησιμοποιούν τα παιδιά στις προπονήσεις τους και τα οποία είχαν χαλάσει, ιατρικές μπάλες (medicine Balls) 3 και 4 κιλών και λάστιχο για διάφορες ασκήσεις.

Η προσφορά αυτή συνέπεσε με ένα άλλο γεγονός του οποίου οι πρωταγωνιστές προσέφεραν και προσφέρουν στο σύλλογο χρόνια τώρα, από το απλό “χτύπημα στην πλάτη” μέχρι και «κουβάλημα του συλλόγου στην πλάτη τους» και θα θέλαμε να τονίσουμε ότι ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ αφάνταστα τα όσα προσέφεραν και ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΜΑΣ τίποτε δεν μπορεί να διαγράψει αυτή μας την παραδοχή και εκτίμηση, όσα χρόνια και αν περάσουν.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΣΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ

κοντά στα παιδιά τους και σε όλα τα παιδιά,  και ο καθένας από το μετερίζι του φροντίζει για το καλό τους αλλά και το καλό της «ζεστής  αγκαλιάς» (του συλλόγου)  μέσα στην οποία «δυναμώνουν τα φτερά τους» για να πετάξουν στη συνέχεια, το καθένα στο δρόμο του.

print

Written by