ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΙΜΟΘΕΟΣ ΚΑΤΣΑΛΗΣ – ΞΑΝΑ ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση ΚΑΛΩΣΟΡΊΣΑΜΕ στο σύλλογο τον μεγάλο γιο του Βαγγέλη Κατσάλη, τον Τιμόθεο (Τίμο) Κατσάλη.
Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις ο ερχομός στο σύλλογο του γιού ενός παλιού μας αθλητή θα ήταν μια συναισθηματικά ξεχωριστή και ευχάριστη υποδοχή. Το σημείο που κάνει ξεχωριστή την παρουσία του Τιμόθεου Κατσάλη στο σύλλογο είναι ότι ξαναήρθε στο σύλλογο το όνομα «Τιμόθεος», το όνομα του παππού του που μας άφησε πριν 3 χρόνια.

ΤΙΜΟΘΕΕ ΚΑΤΣΑΛΗ (ΠΑΠΠΟΥ) ΔΕΝ ΣΕ ΞΕΧΝΑΜΕ

Και πώς να σε ξεχάσουμε αφού ο εγγονός σου Τίμος Κατσάλης πέρασε το κατώφλι του συλλόγου τον οποίο αγάπησες και στήριξες όσο λίγοι στα 25 χρόνια λειτουργίας του.
Παρακάτω ο Τιμόθεος Κατσάλης σε διάφορες φάσεις της ενεργού παρουσίας του στα δρώμενα του συλλόγου.

 

 

 

Αν ο υπογράφων δημιούργησε το σύλλογο το 1999, Ο Τιμόθεος Κατσάλης μαζί με μερικούς άλλους όπως, Θεοφανίδης Θεοδόσιος, Κατερίνα Μανιού, Νίκος Μουρατίδης, Γιάννης Κούτρας, Ελένη Μακρή, Αγάπη Δρίβα (για να μείνουμε μόνο στους παλιούς) και πολλούς άλλους πιο νέους όπως: Καρματζόγλου, Μουρουδέλης, Δούναβης, Σολομωνίδης, Γάκης, Πασσάς, …,  στήριξαν και στηρίζουν το σύλλογο ο καθένας με το δικό του τρόπο.

ΠΑΡΑΒΟΛΟ ΣΕ ΚΑΘΕ «ΣΑΜΠΑΝΙΑ» (ΠΑΡΤΙΔΑ) ΜΑΡΜΑΡΩΝ

Θέλοντας να βοηθήσει το σύλλογο ο Τιμόθεος Κατσάλης,  που ασχολιόταν με μάρμαρα, «υποχρέωνε» τους πελάτες του με κάθε αγορά να κόψουν «παράβολο» για την ενίσχυση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ!

Ο Βαγγέλης  Κατσάλης ξεκινάει προπονήσεις !!! 

Ευαγγέλου, Γαϊτανίδη, Κόνζο, Γεωργιτσέλη, Παπάζογλου, Τάνιο, Μόργκαν, Μακρή, Γιαννακάκη, Πατσουκάκη,  και τόσοι άλλοι … τρέμετε! Ο Βαγγέλης  Κατσάλης ξεκινάει προπονήσεις μαζί με το γιο του!

Στη φωτογραφία ο Τίμος με τον πατέρα του Ευάγγελο Κατσάλη.

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ – ΤΙΜΟΘΕΕ ΚΑΤΣΑΛΗ ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ.

print

Written by