Ο ΧΕΙΜΩΝΑΣ ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ – ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ Ε.Δ. ΤΟΥ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΝΑ “ΣΤΕΓΑΣΟΥΝ” ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ

Με τις προβλέψεις για τις καιρικές συνθήκες να είναι ΔΥΣΚΟΛΕΣ (προβλέπονται για τις επόμενες ημέρες αέρηδες, βροχές και κρύο) καλούμε:

  • Την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης (πρόεδρο κ. Αν. Τομπούλη),
  • Την Επιτροπή Διοίκησης του Καυτανζογλείου (πρόεδρο κ. Ι. Σωσσίδη),
  • Τον Σύνδεσμο προπονητών Στίβου Β.Ε. (πρόεδρο κ. Κ. Λαμπρόπουλο) και
  • Όποιον άλλο Φορέα υφίσταται για να φροντίζει το καλό των παιδιών μας και τη διάδοχη κατάσταση του Στίβου της Θεσσαλονίκης,

να μεριμνήσουν και για την είσοδο των αθλητών –ΚΑΙ των Ακαδημιών ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ– στους κλειστούς χώρους του Σταδίου (αίθουσες και Διαδρόμους).

Θε πρέπει να μεριμνήσουν ώστε ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ να περάσουν σε κλειστούς χώρους και ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΜΕΡΙΚΑ – ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ!

Ευελπιστούμε ότι από τη Δευτέρα 27.11.23 θα επιτραπεί η είσοδος ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟΥΣ, από το κρύο και τη βροχή, ΧΩΡΟΥΣ.

Αν ΟΧΙ, οφείλουν  ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ να ενημερώσουν τους Συλλόγους και τις εκατοντάδες οικογένειες των παιδιών που έρχονται στο ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ για να γνωρίσουν τον Στίβο, ώστε να σταματήσουν τον ΣΤΙΒΟ.

Μην αναγκάσετε τους Συλλόγους να αρνηθούν να δέχονται μικρά παιδιά, τους γονείς να ψάχνουν για άλλες δραστηριότητες και τον Ελληνικό Κλασικό Αθλητισμό να μαραζώσει, χωρίς διάδοχη κατάσταση.

print

Written by