ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΝΑ ΤΟ ΔΗΛΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 24.1.24

Καλούνται οι ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ μαθητές-αθλητές του ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ και του ΛΥΚΕΙΟΥ καθώς και οι επιτυχόντες στην τριτοβάθμια (εκπαίδευση ΑΕΙ και ΤΕΙ) να ενημερώσουν τους προπονητές τους, προσκομίζοντας και αποδεικτικό (έλεγχο προαγωγής της τάξης ή πιστοποιητικό εγγραφής στη σχολή τους), για να συμπεριληφθούν στη λίστα των μαθητών-αθλητών που θα βραβευτούν για την επιτυχία τους στα «ΓΡΑΜΜΑΤΑ», στην ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΠΙΤΑΣ του ΑΣ ΡΗΓΑΣ που θα γίνει τη Δευτέρα 29.1.24 στο Δημαρχιακό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

Η ενημέρωση ότι είναι ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ πρέπει να φτάσει στους προπονητές τους το αργότερο μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ 24.1.24 ώρα 21:00 (χρειαζόμαστε χρόνο για να ετοιμάσουμε τα ΒΡΑΒΕΙΑ σας).

Τετάρτη βράδυ οι προπονητές ενημερώνουν τον κ. Κατσίκα για τους ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΥΣ αθλητές που έχουν στο γκρουπ τους.

Όποιος αδιαφορήσει και δεν μας δηλώσει ότι είναι ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ, απλά δεν θα βραβευτεί, μικρό το κακό.
Το να είσαι ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ από μόνο του είναι ΒΡΑΒΕΙΟ και ας μην το ξέρουν οι πολλοί.

Πιστεύουμε να μην υπάρχουν παιδιά που «διστάζουν» να πουν ότι είναι ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΙ! Δυστυχώς το είδαμε και αυτό!
Το να είσαι ΑΡΙΣΤΟΥΧΟΣ είναι ΤΙΜΗ και ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ που το καταφέρατε με κόπο και συστηματική δουλειά και μόνο υπερηφάνεια θα πρέπει να νιώθει όποιος το καταφέρει. Αφήστε τις γνώμες όλων των άλλων και χαρείτε την επιτυχία των κόπων σας ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΣΤΕ.

Σημ: Οι μαθητές που φοιτούν στην Α Τάξη του Γυμνασίου θα βραβευτούν σε άλλη εκδήλωση, όταν θα έχουν πάρει τον έλεγχο προαγωγής τους.

print

Written by