ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΛΩΝΗΣ 7.22 ΣΤΟ ΜΗΚΟΣ (ΡΕΚΟΡ ΣΥΛΛΟΓΟΥ) – ΝΤΟΥΡΟΣ 4.80

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΑΛΩΝΗΣ 2004  (Βαλσαμίδης Νίκος).
Με ρεκόρ συλλόγου (7.22 στο Μήκος) ξεκίνησε τις προσπάθειές του ο Βασίλης Σαλώνης αλλά “έγραψε” μόνον αυτό το άλμα,  αφού τα άλλα άλματα ήταν άκυρα! Την ίδια εικόνα είχε και στις δύο προηγούμενες ημερίδες (2 έγκυρα στην 1η ημερίδα 7.09 και 1 έγκυρο στη 2η 6,76)!

Τα συμπεράσματα δύο και τρανταχτά:
1) Ο Βασίλης έχει καταπληκτικά προσόντα, που τον κατατάσσουν άνετα στην κατηγορία των «Φλώρων» (Τίτλος Τιμής του κ. Κατσίκα) και είναι έτοιμος για μεγάλες επιδόσεις.
2)  Όμως στα τεχνικά αγωνίσματα «Φλώρε μου», εκτός από τα προσόντα χρειάζονται και άλλα στοιχεία (π.χ. στο Μήκος, χρειάζεται σταθερός ρυθμός προσέγγισης στη βαλβίδα και ακρίβεια στη φορά, ώστε σε κάθε αγώνα να έχεις 6 ευκαιρίες να βγάλεις το καλύτερό  σου άλμα.
Δουλειά στη «Φορά» στο ρυθμό προσέγγισης  (με έμφαση στα πρώτα βήματα) είναι το κλειδί για να πετύχεις τις επιδόσεις που τις “έχεις στα πόδια σου” αλλά δεν καταγράφονται.
Μπράβο κούκλε! για την επίδοσή σου, αλλά θα πρέπει να συναγωνίζεσαι τους συναθλητές σου “επί ίσοις όροις” όχι οι συναθλητές σου 6 έγκυρα άλματα (δηλαδή 6 ευκαιρίες για το μεγάλο άλμα) και εσύ 1 ή 2!

ΝΤΟΥΡΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (Ευαγγέλου Μάριος).
Πολύ καλή επίδοση (4.80 στο επί κοντώ) πέτυχε και πάλι ο Γιάννης Ντούρος με υποδειγματική σταθερότητα στις 3 ημερίδες το 2024 (4,75, 4.85, 4.80). Οι επιδόσεις αυτές είναι οι καλύτερες όλων των ετών, που σημαίνει ότι ο Γιάννης κατάφερε να προσαρμοστεί στο καινούριο του κοντάρι και είναι θέμα αγώνων να πετύχει ακόμη υψηλότερες επιδόσεις.
ΜπράβοΦλώρε” … τον κέρδισες και εσύ τον τίτλο Τιμής. 

ΛΑΜΠΡΙΑΝΙΔΗΣ ΘΕΜΙΣΤΙΟΚΛΗΣ 2008 (Βαλσαμίδης Νίκος)
Θετική η πρώτη συμμετοχή του Θέμη στο Τριπλούν, που έγινε με το σχετικό άγχος του πρωτάρη…
«Έκανε άλματα παρατημένα, βιαστικά και πολύ πίσω από τη βαλβίδα, πέτυχε 12.02 και βγήκε 3ος στους Κ18».
Σαφώς μπορεί και καλύτερα, κάτι που το περιμένουμε για τον άλλον αγώνα, σύμφωνα και με τον προπονητή του.
(Καλά κ. Κοσμά, τον πιο όμορφο δεν βγάλατε φωτογραφία!
Θέμη, Στον επόμενο αγώνα, που ο προπονητής σου μας μιλάει για 12.50 και πάνω, -εάν το κάνεις- η φωτογραφία στο άρθρο δική σου, ανεξάρτητα από τις επιδόσεις των άλλων.
Επίσης, αν κάνεις όσο λέει ο προπονητής σου, έχει κέρασμα ο Αναστάσης (Ο … ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΣΑΣ), που από ότι μαθαίνω είναι ο προσωπικός σου μάνατζερ και το κυριότερο “ένας Άγγελος επί της Γης”, για τόσο ήσυχο και υπάκουο παιδί μας τον περιγράφουν οι προπονήτριές του στην προπόνηση!!!

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ ΜΑΡΙΑ 2006 (Ευαγγέλου Μάριος) και ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΥΡΑΝΝΑ 2007 (Μπέλος Θ. και Χατζιόπουλος Κ.),  πέρασαν και οι δύο το 2.90 στο επί κοντώ.
Για την Κυράννα το 2.90 αποτελεί ατομική επίδοση και γρήγορα θα βρίσκεται αρκετά πάνω από τα 3.00 μέτρα.
Η Μαρία έχει 3.00μ. αλλά είναι και χρονιά διαβάσματος. Μαρία ο στόχος σου για φέτος το διάβασμα, το επί κοντώ μπορεί να περιμένει.

Η ΜΑΡΚΕΛΛΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ 1999 (Ευαγγέλου Μάριος) πέτυχε 3.30 στο επί κοντώ που δεν μπορεί να θεωρηθεί κάτι ξεχωριστό, αφού την προηγούμενη εβδομάδα πέτυχε 3.70. Όμως θα επανέλθει για  επιδόσεις πάνω από το ρεκόρ της, που είναι 3.80.

 

Η ΝΕΦΕΛΗ ΠΑΤΡΩΝΗ 2008 (Τοσίδης Λάζαρος) πέτυχε 9.01 στα 60μ, σχεδόν την ίδια επίδοση  της προηγούμενης ημερίδας (9.02), επίδοση που δεν ικανοποιεί τη Νεφέλη αφού έχει 8.75 από το 2023.

Υπήρχαν και αρκετές απουσίες λόγω … καιρού. Περιμένουμε να δούμε το ξεκίνημα και των άλλων παιδιών, για να πάρουν το βάπτισμα του πυρός και να αρχίσουν να εκτιμούν τη σοβαρότητα της προπόνησης, ο καθένας στο αγώνισμά του.

 

ΑΝΩΜΑΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟΝ ΛΑΓΓΚΑΔΑ 4/2/24
Για όποιον θέλει να δοκιμάσει τις ικανότητές του στην ΑΝΤΟΧΗ υπάρχει την Κυριακή 4/2/24 και ο Ανώμαλος Δρόμος στον Λαγκαδά. Όσοι θέλετε να δοκιμάσετε στην ΑΝΤΟΧΗ, ζητήστε από τους προπονητές σας να σας δηλώσουν στον αγώνα (το αργότερο μέχρι Τρίτη 30.1.24 ώρα 14:00). Για να αγωνιστείτε πρέπει να έχετε 1) Δελτίο Αθλητή και 2) Θεωρημένη από γιατρό  ΚΑΡΤΑ ΥΓΕΙΑΣ. (Η θεώρηση έχει ισχύ για ένα χρόνο, μετά πρέπει να θεωρηθεί ξανά, με νέες εξετάσεις στο γιατρό).

Επίσης, στις 10/2/24 υπάρχει και 3η Ημερίδα Κλειστού και πάλι στους Αμπελόκηπους.

Τα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ των ΑΓΩΝΩΝ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΣΤΙΒΟΥ 27.1.2024 – ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ

print

Written by