Η ΠΙΤΑ 2024 ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΜΕ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΑΣ

Κόψαμε την πίτα του συλλόγου˙ βραβεύσαμε αθλητές, μαθητές και εθελοντές σε μια σεμνή και στο επίπεδο του παιδιού γιορτή.

Η γιορτή έγινε για να τη χαρούν τα παιδιά μας, οι γονείς και κηδεμόνες τους, οι προπονητές και οι εθελοντές που νοιάζονται και φροντίζουν για την ομαλή λειτουργία του συλλόγου.

Εστιάσαμε στη φιλοσοφία του συλλόγου, που τις ρίζες του τις έχει ποτισμένες με τη φιλοσοφία του ΡΗΓΑ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗ, το όνομα του οποίου δώσαμε στο σύλλογο.

Περάσαμε μηνύματα μέσα από ΣΚΕΤΣ, από ΠΟΙΗΜΑΤΑ, από ΑΠΑΓΓΕΛΙΕΣ και από ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ.  Μηνύματα όπως: ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ – ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ – ΤΑΠΕΙΝΩΣΥΝΗ – ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ – ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ – ΜΕΓΑΛΩΣΥΝΗ.

Ανοίξαμε παράθυρα στα παιδιά μας για να δουν τη συμπεριφορά τους από οπτικές γωνίες που δεν είχαν την ευκαιρία να δουν.

ΟΛΑ ΑΥΤΑ και πολλά άλλα, και το κάθε παιδί πήρε ότι αξιολόγησε -ως σημαντικό- μέσα από μια σεμνή γιορτή αλλά με αγάπη, μεράκι και ειλικρινές ενδιαφέρον των διοργανωτών.

Ευχόμαστε από τις δεκάδες ώρες προετοιμασίας, που συνοψίζονται στις (2) δύο ώρες της γιορτής -κάποιες στιγμές- να κατάφεραν να αγγίξουν τις ευαίσθητες χορδές των παιδιών και το καθένα ξεχωριστά να έφυγε από τη γιορτή με το δικό του «ανοιχτό παράθυρο», από το οποίο θα ατενίζει πλέον τα όσα του συμβαίνουν στη ζωή. Κάθε φορά θα ανοίγουμε και ένα διαφορετικό παράθυρο, που όλα μαζί ανοιχτά θα δώσουν στο παιδί  «πανοραμική θέα» της ζωής και ικανά εφόδια να ατενίζει το μέλλον, με θάρρος, επιθυμητές συμπεριφορές και αγάπη προς το περιβάλλον και το συνάνθρωπό τους.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ τους διοργανωτές (προπονητές και μέλη του συλλόγου), τα παιδιά μας, τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών μας, τους φίλους του συλλόγου και όλους όσους είχαν την καλοσύνη να παραβρεθούν στη σεμνή αυτή γιορτή και να την λαμπρύνουν με την παρουσία τους.

print

Written by