ΑΓΩΝΑΣ «ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ» 700 ΜΕΤΡΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ 5.2.24

Ποτέ δεν περιμέναμε η πρόσκληση για έναν αγώνα δρόμου 700 μέτρων, περιμετρικά του Σταδίου, ότι θα είχε τόση απήχηση. Έτρεξαν 12 παιδιά από το 1ο  γκρουπ (των 18:00) και 13  από το 2ο γκρουπ (των 19:00) και μάλιστα όλοι το χάρηκαν. Κρατήσαμε το χρόνο που έκανε ο καθένας στην πρώτη δοκιμαστική κούρσα και υποσχεθήκαμε να έχουμε και μία κούρσα των 700 μέτρων με όλους τους αθλητές μαζί, με στόχο «ο καθένας να βελτιώσει το χρόνο του». Σίγουρα ο στόχος είναι εφικτός για όλα τα παιδιά αφού το καθένα έχει την εμπειρία της πρώτης κούρσας και το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι να κατανείμουν πιο σωστά τις δυνάμεις τους.
Για να μην ξεχνάμε ότι στον αθλητισμό οι καλύτεροι σε κάθε  αγώνα πρέπει να βραβεύονται, στον δεύτερο αγώνα (τον τελικό), που θα τον ονομάσουμε «ΑΓΩΝΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΝΤΟΧΗ», οι τρείς πρώτοι σε κάθε κατηγορία θα έχουν το μετάλλιό τους.

Μελλοντικά, θα επαναλαμβάνουμε τον αγώνα σε τακτά διαστήματα με στόχο ο καθένας να βελτιώσει την επίδοσή του. Όποιος βελτιώσει την επίδοσή του (3) τρεις φορές, ακόμη και τελευταίος να είναι, θα παίρνει το μετάλλιό του για την προσπάθειά του.

Οπότε, οι χρόνοι που θα γίνουν στον επόμενο αγώνα, ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ θα αποτελούν τη Βάση του κάθε παιδιού.  Το χρόνο αυτό θα πρέπει να βελτιώνουν σε κάθε αγώνα έστω και 1 δευτερόλεπτο και στις 3 βελτιώσεις το μετάλλιο θα είναι δικό σας.
Τώρα ΟΛΟΙ μπορούν να είναι “νικητές” είτε τερματίζουν στην πρώτη θέση είτε στην τελευταία, αρκεί να προσπαθήσουν.

Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν και μπαμπάδες ή μαμάδες ακόμη και παππούδες ή γιαγιάδες. Να ετοιμάζεστε!

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΔΜΑΤΑ του πρώτου δοκιμαστικού αγώνα.

print

Written by