ΤΕΤΑΡΤΗ 10/4/24 – ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΓΚΡΟΥΠ Κ. ΒΑΛΣΑΜΙΔΗ ΝΙΚΟΥ – ΚΑΡΜΑΤΖΟΓΛΟΥ ΣΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα Τετάρτη 10/4/24 ο κ. Βαλσαμίδης θα βρίσκεται στις 16:45 στην Ελευθερούπολη συνοδεύοντας τον αθλητή Λαμπριανίδη Θέμη που αγωνίζεται στη Β Φάση των Σχολικών αγώνων.

Ο κ. Βαλσαμίδης έχει συνεννοηθεί προσωπικά με τους αθλητές του, που ήταν παρόντες στις τελευταίες προπονήσεις. Όσοι απουσίαζαν μπορούν να απευθυνθούν στους άλλους προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ για το σημερινό πρόγραμμα.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
στον Θέμη Λαμπριανίδη που αγωνίζεται στο Τριπλούν στις 16:45 στην Ελευθερούπολη.
Την αποστολή συνοδεύει ο Γενικός Αρχηγός, μέλος του Δ.Σ. του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και κηδεμόνας του Θέμη κ. Καρματζόγλου Σταύρος.

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ
τον κ. Σταύρο Καρματζόγλου για τη μακρόχρονη και «βροντερή» παρουσία του στα δρώμενα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Ο κ. Καρματζόγλου συμμετέχει σε κάθε εκδήλωση του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, ως μέλος του συλλόγου, ως παράγοντας, ως κηδεμόνας-γονέας, ως μέλος του Δ.Σ., ως εργάτης, ως εθελοντής, ως ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ … μπορεί κανένας να φανταστεί!

Ω! πόσο τυχεροί είναι οι γονείς και κηδεμόνες των παιδιών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ -και ΟΧΙ μόνον- που έχουν ανάμεσα στα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ Μέλη του Δ.Σ. και έναν ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΡΜΑΤΖΟΓΛΟΥ και όλοι μαζί να φροντίζουν για το καλό των παιδιών τους!

 

Να! και το Μήνυμα 
προς τους γονείς και κηδεμόνες των παιδιών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

ΓΟΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ “ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ” ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Κυρίες και Κύριοι, γονείς και κηδεμόνες των παιδιών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, η λειτουργία του συλλόγου στηρίζεται σε εθελοντικές προσφορές, όπως του κ. Καρματζόγλου (και όλων των μελών του Δ.Σ.), αλλά και των φίλων που είναι “ΕΝΕΡΓΑ κοντά” στο σύλλογο. Τα Ενεργά μέλη διατηρούνται σε περιορισμένο αριθμό για να είναι λειτουργικός ο σύλλογος, αυτή τη στιγμή είναι 40 μέλη. Τα 40 μέλη καθορίζουν τη λειτουργία του συλλόγου, έχουν το δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι αλλά και γνώμη στη φιλοσοφία του συλλόγου).
Ελάτε κοντά στο σύλλογο, γίνετε ενεργά Μέλη του συλλόγου (με αίτηση προς το Δ.Σ.), μην περιμένετε μόνον από τους άλλους να ενδιαφέρονται για το παιδί σας, όσοι έχετε λίγο χρόνο και κυρίως “διάθεση” να είστε κοντά, γίνετε ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (η συνδρομή είναι τυπική, 10 ευρώ το χρόνο!).

ΑΙΤΗΣΗ για να γίνετε ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ θα βρείτε ΕΔΩ    2 ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΕΛΟΥΣ – ΝΕΟ ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟ 12.4.2021

Τυπώστε την, συμπληρώστε την και φροντίσετε να φτάσει στα χέρια του κ. Κατσίκα είτε με προσωπική επαφή, είτε μέσω ε-μαιλ στο fotkatsi@phed.auth.gr  είτε μέσω των προπονητών ή των μελών του Δ.Σ. του συλλόγου.

print

Written by