ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ Κ16 13.4.2024 – ΝΕΟ “ΡΕΚΟΡ” Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΣΑΤΙΡΗ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ & ΚΛΕΟΠΑΤΡΑΣ

Με 20 αθλητές και αθλήτριες συμμετείχε ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο διασυλλογικό πρωτάθλημα της κατηγορίας Κ16 (2009, 2010, 2011).

Οι αγώνες αυτοί δίνουν την ευκαιρία στους νεαρούς αθλητές να γνωρίσουν τις ικανότητές τους -τη δεδομένη στιγμή- στα αγωνίσματα που επέλεξαν να αγωνιστούν (σε συνεννόηση με τους προπονητές τους).

Συγκρίνοντας την επίδοσή τους με το πρώτο επίπεδο κρίσης (το όριο βαθμολογίας των διασυλλογικών)  έχουν μια πρώτη εικόνα του επιπέδου που βρίσκονται. Όποιος απέχει πολύ από το όριο βαθμολογίας σημαίνει ότι χρειάζεται αρκετή δουλειά για να φτάσει στο επίπεδο που απαιτούν οι διασυλλογικοί αγώνες.

Όποιος καταφέρει (να πιάσει) ή να ξεπεράσει όρια βαθμολογίας των διασυλλογικών η προσοχή του στρέφεται στα ΟΡΙΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ του ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ κ.ο.κ.

Σε όποια βαθμίδα και αν βρίσκεστε σύμφωνα με τα αποτελέσματα των αγώνων, σημασία έχει πρώτα να χαίρεστε τη συμμετοχή σας, ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΦΙΛΟΥΣ, να αγωνίζεστε τηρώντας τους κανόνες, και να μαθαίνετε από κάθε αποτέλεσμα.

ΧΑΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ – σε όποιο επίπεδο και αν τον βιώσετε (ανάλογα με τα προσόντα σας και την προσπάθειά σας) και στο τέλος μόνον κερδισμένοι θα είστε.

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ – και τώρα που ξέρετε ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ- είναι στο χέρι σας την επόμενη φορά να πάτε ακόμη πιο έτοιμοι για καλύτερες επιδόσεις.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ,  Μπράβο σε όσους κατάφεραν να ξεπεράσουν τον εαυτό τους, το πρώτο και σημαντικότερο ζητούμενο….

 

Μερικές φωτογραφίες από τους αγώνες και τα αποτελέσματα των αθλητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Παρακαλούμε όσους έχουν fotos από τα παιδιά που αγωνίστηκαν και δεν είναι στις φωτογραφίες, να μας τις στείλουν για να τις  περάσουμε….

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ – προπονητές – γονείς – κηδεμόνες – αθλητές και αθλήτριες γιατί ΑΝΤΕΞΑΝ, το σχεδόν 8ωρο των αγώνων, μέσα στον ήλιο και τη ζέστη.

ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ Κ16 ΤΕΛΙΚΗ ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΗ

Results U16 4ος ΜΕ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ – ΔΙΟΡΘΩΜΕΝΑ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ Κ16 2024 – ΑΘΛΗΤΩΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

ΤΙΣ ΘΕΡΜΟΤΕΡΕΣ ΕΥΧΕΣ

ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ ΚΑΙ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑΣ ΤΣΑΤΙΡΗ

ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ 8ου ΠΑΙΔΙΟΥ ΤΟΥΣ.
ΝΑΙ  …..   ΟΓΔΟΟΥ

ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ.

print

Written by