ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 3ο ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΗΜΙΜΑΡΑΘΩΝΙΟ

Ώρα εκκίνησης:  Ο Αγώνας των 5χλμ. ξεκινά στις 21:15

ΤΟ «ΡΑΝΤΕΒΟΥ» ΤΟΥ Α.Σ. ΡΗΓΑΣ:    Πριν τον αγώνα θα βρεθούμε όλοι μαζί απέναντι από το Δημαρχείο (απέναντι από τη στάση) στο σημείο που φαίνεται στο χάρτη, για να το χαρούμε και να βγούμε τις φωτογραφίες μας πριν τον αγώνα. Ώρα συνάντησης 20:30.

ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΩΝ:  Όσοι γράφτηκαν στην ομαδική δήλωση του Α.Σ. ΡΗΓΑΣ θα παραλάβουν τους αριθμούς τους, με τα ενσωματωμένα τσιπάκια (και ότι άλλο παρέχει η διοργάνωση), από το στάδιο πριν και μετά την προπόνηση της Παρασκευής (είτε από 6:05-6:50 , είτε από 8:50-9:05).

Όσοι για σοβαρό λόγο δεν μπορούν να τα παραλάβουν τους αριθμούς τους, τις παραπάνω ώρες, ας επικοινωνήσουν με την κ. Σοφία Γκοτζαμάνη στο 6976350313.

Οι μαθητές που δε θα προσκομίσουν τα δικαιολογητικά έως σήμερα το βράδυ (Πέμπτη 16-10-14) είναι πιθανόν να μην αγωνιστούν αφού οι διοργανωτές δήλωσαν ότι δε θα μας δώσουν τα νούμερα των -εν λόγω- δρομέων).

ΙΜΑΤΙΣΜΟΣ (ΤΑ ΡΟΥΧΑ):  Τα ρούχα μας, μπορούμε να τα παραδώσουμε (συσκευασμένα σε μία σακούλα με το νούμερο μας να αναγράφεται επάνω), στο Άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, όπου θα φυλάγονται από τους διοργανωτές. Υπολογίστε την ώρα που θα χρειαστεί για την μετακίνηση από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου μέχρι το Δημαρχείο αλλά και το χρόνο που χρειάζεται για ζέσταμα, ώστε να είστε συνεπείς στο ραντεβού μας.
Αρκετοί συναθλητές μας, θέλουν να μπουν μπροστά στην εκκίνηση, ώστε να διεκδικήσουν μία καλύτερη θέση και δεν πρέπει να τους καθυστερήσουμε.

print

Written by