ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΤΑΙ – ΤΟ ΜΗΤΡΩΟ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Παρακαλούνται οι προπονητές να βγάλουν μία φωτογραφία ατομική όλων των παιδιών που γυμνάζονται μαζί τους και να την παραδώσουν στον κ. Κατσίκα. Παράλληλα να υπάρχει και λίστα των ονομάτων των παιδιών (με τη σειρά των φωτογραφιών) καθώς και το έτος γέννησης.
Οι φωτογραφίες, όσων αθλητών δόθηκαν, ήδη βρίσκονται στη σελίδα των ΑΘΛΗΤΩΝ. (Πατήστε αριστερά στην πρώτη σελίδα ΑΘΛΗΤΕΣ και μετά πηγαίνετε στο έτος γέννησης που θέλετε να δείτε) ή κάντε κλικ ΕΔΩ.
Το μητρώο ενημερώνεται καθημερινά σε λίγο όλοι οι ενεργοί αθλητές θα βρίσκονται στο έτος γέννησής τους.
Με την αύξηση του αριθμού των παιδιών δεν θα μπορούσαμε να μάθουμε το όνομα του κάθε ανταρτάκου. Βρήκαμε αυτόν τον τρόπο γιατί θέλουμε να ξέρουμε όλα τα παιδιά μας με το όνομά τους και δεν υπήρχε άλλη λύση.
Μπαμπάδες και Μαμάδες, αν δεν σας αρέσει η φωτογραφία των παιδιών σας … κάνουμε και αλλαγές:  (Με 5 στροφές περπάτημα γύρο από το Καυτανζόγλειο και 20 κάμψεις για τους  μπαμπάδες ή 5 στροφές περπάτημα γύρο από το κεντρικό στάδιο των μαμάδων και 20 κοιλιακούς)!   Ε! όπως καταλάβατε προσπαθούμε να σας βάλουμε και εσάς σε πρόγραμμα … γυμναστικής!

print

Written by