To test cooper ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ «ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ» ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Αθλητές-τριες, μπαμπάδες, μαμάδες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, για να μη λέτε ότι μόνον τάζουμε και δε δίνουμε, αλλά και για να έχει κάποια αξία το “έπαθλο” ανακοινώνουμε ότι:

Όποιος έτρεξε μία φορά φέτος το Τεστ και επιθυμεί να το ξανατρέξει (σήμερα, αύριο .. ή όλη αυτή την εβδομάδα) μπορεί να το τρέξει αμέσως μετά την προθέρμανση που εφόσον τρέξετε το τεστ θα είναι: (τρέξιμο χαλαρό 10′, ασκήσεις για 12′  και 2 ανοίγματα των 50μ.). Μετά το τεστ θα σας πει ο προπονητής σας με τι να συνεχίσετε.

 Όποιος κάνει καλύτερη επίδοση από την προηγούμενη (2018):

1) Τουλάχιστον κατά 50 μ. έχει κέρασμα 1 σουβλάκι.
2) Καλύτερη επίδοση κατά 100μ. και πάνω, 2 σουβλάκια.
3) Καλύτερη επίδοση από 150μ. και πάνω, 3 σουβλάκια!!!

Καλή ΕΠΙΤΥΧΙΑ … ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ!!!

Βέβαια! όσοι δεν το έτρεξαν πρέπει να το τρέξουν κυρίως για να γνωρίσουν οι ίδιοι τους εαυτούς τους (τη φυσική τους ικανότητα στην αντοχή αλλά και τις ψυχικές τους δυνάμεις …).  Και για να μην νομίσει κάποιος! ότι θα πάει την πρώτη φορά πολύ χαλαρά (για να κάνει ρεκόρ τη 2η φορά), μπαίνει ο παρακάτω όρος.

«Θα δικαιούνται να το τρέξουν ξανά … για το «έπαθλο» μόνον εφόσον η επίδοσή τους είναι καλύτερη από την 3η επίδοση των αθλητών που ανήκουν στην ίδια αγωνιστική κατηγορία (ΠΠ/ΠΚΒ, ΠΠ/ΠΚ-Α, Π/Κ….).

Οι άλλοι, που ίσως η επίδοσή τους δεν θα είναι στις 3 καλύτερες,  μπορούν να το τρέξουν και η προσπάθειά τους (για έπαθλο!)  θα αξιολγηθεί από τους προπονητές!

Ο Πίνακας με τα ρεκόρ στο Test Cooper, όσων έτρεξαν μία φορά το 2018. ΤΕΣΤ ΚΟΥΠΕΡ ΑΓΟΡΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ 2018

Σε μία δύο περιπτώσεις πιθανά να υπάρχει λάθος στα μέτρα. Ενημερώστε για τα πιθανά λάθη ή παραλείψεις.

print

Written by