ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΑΣ ΡΗΓΑΣ & Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ 2014

Άλλο ένα «έργο τέχνης» φιλοτεχνήθηκε και είναι στο δρόμο για την εκτύπωσή του. Το ημερολόγιο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ δεν είναι απλά «ημερολόγιο» με τη στενή έννοια του όρου, δεν δείχνει απλά τις ημέρες και τους μήνες του 2014. Ξεφυλλίζοντας το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2014 ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ο οποιοσδήποτε αντιλαμβάνεται το τι γίνεται μέσα στο σύλλογο.

Κάθε σελίδα έχει δύο όψεις.

Η πρώτη όψη (μπροστά σελίδες), στην οποία συναντάς τις ημέρες και τις ημερομηνίες για κάθε μήνα αλλά και κυρίως συναντάς τα δεκάδες λαμπερά πρόσωπα των μικρών μας αθλητών. Όλοι μικροί μεγάλοι ντυμένοι στα κόκκινα και τα άσπρα δεσπόζουν στο κέντρο των εμπρός σελίδων για τους 12 μήνες. Το κάθε γκρουπ των παιδιών είναι το ένα καλύτερο από το άλλο. {Γονείς, όπως θα δείτε η κεντρική φωτογραφία  σε κάθε μήνα μπορεί να χωριστεί από τις ημέρες (το ημερολόγιο). Εάν θέλετε να βλέπετε σε κάθε μήνα το «καμάρι σας», δεν έχετε παρά να χωρίσετε τη φωτογραφία από το ημερολόγιο (σκίζοντας με προσοχή στο διάτρητο κομμάτι).  Έτσι σε κάθε αλλαγή του μήνα, μπορείτε να γυρνάτε μόνο το ημερολόγιο, η φωτογραφία θα παραμένει. Ιδέα μητέρας και αυτή, Εύγε!

Στη δεύτερη όψη (πίσω σελίδες) ο προσεχτικός μελετητής μπορεί να σχηματίσει μια πολύ καθαρή εικόνα των δραστηριοτήτων του συλλόγου σε όλη τη διάρκεια του έτους. Θα μάθει για τους Αριστούχους μας, τους αθλητές μας που διακρίνονται, τις εκδηλώσεις του συλλόγου (εκδρομές, κοινωνικές αθλητικές και καλλιτεχνικές δραστηριότητες) κ.ά.

Επίσης Θα γνωρίσει τους στυλοβάτες του συλλόγου -ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ- (τους γονείς και τους φίλους που διοικούν το σύλλογο) και προσπαθούν και μάχονται καθώς και τους προπονητές των παιδιών του. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους ανθρώπους του Διοικητικού Συμβουλίου και της Ελεγκτικής επιτροπής, που χρόνια τώρα στηρίζουν τη λειτουργία του συλλόγου με μόνη «απολαβή» τα χαμόγελα των παιδιών μας.

Θα γνωρίσει όλους όσους στηρίζουν το σύλλογο. Τον επίσημο χορηγό μας για το 2013 κ. Γεωργιτσέλη Γεώργιο αλλά και τους (υποστηρικτές του συλλόγου) που αν και δεν περιμένουν να γίνουν γνωστοί μέσα από τη διαφήμιση του ημερολογίου μας, βάζουν την επαγγελματική τους κάρτα, ως διαφήμιση στο ημερολόγιο, αποκλειστικά για να στηρίξουν οικονομικά το σύλλογο. Κύριοι, σας ευχαριστούμε. Η στήριξη αυτή είναι απαραίτητη, αφού με απόφαση του Δ.Σ. το ημερολόγιο θα διανεμηθεί για φέτος στο κόστος του (2 ή 2,5 €). Για τα 600 ημερολόγια θα πληρώσουμε 1230 €.

Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν, ο καθένας με τον τρόπο του, στο να ολοκληρωθεί και για φέτος το Ημερολόγιο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Η ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ

Τα ημερολόγια θα μοιραστούν στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του συλλόγου που θα γίνει την Παρασκευή στις 20 Δεκεμβρίου 2014, στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ.  

Την ίδια ημέρα θα γίνει και η ανταλλαγή των δώρων των  αθλητών και προπονητών του συλλόγου. Να ετοιμάζετε τα δωράκια σας (κατά προτίμηση «unisex» και για τις ηλικίες των παιδιών μας. Η αξία των δώρων, δεν χρειάζεται να «ξεφεύγει». Όσο και να κοστίζουν, δωράκια είναι και έχουν την αξία τους. Πιστεύουμε ότι τα δωράκια θα πρέπει να είναι μόνο συμβολικά και προσιτά σε κάθε βαλάντιο. Σημασία δεν έχει η χρηματική αξία του δώρου, όσο η αγάπη και η καλαισθησία με την οποία προσφέρεται. 

print

Written by