Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ – ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΑΙ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ

Μια εικόνα των συνθηκών του αγώνα από ψηλά.
Τελικά οι καλύτερες ιδέες έρχονται πάντα με τη βοήθεια των αθλητών. Τελευταία μας έγινε «στενός κορσές» ο Θεοφάνης Μπέλος για το Μπάρμπεκιου (το είχαμε υποσχεθεί). Προχθές πάλι τα ίδια «τι θα γίνει με το ψήσιμο;»  ε! «Η ημερίδα του Σαββάτου θα συνδυαστεί με ψήσιμο» … του είπαμε και μέσα σε δύο ημέρες τα πάντα ετοιμάστηκαν. Ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν να στηθεί αυτή η αγωνιστική γιορτή του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (προπονητές, αθλητές, γονείς και φίλους). Τόσο πολύ μας άρεσε που ίσως το καθιερώσουμε τουλάχιστον στις ημερίδες  που διοργανώνει ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ. 
Η ημερίδα ήταν υπέροχη από κάθε άποψη.
Οι αθλητές της κατηγορίας Super Mini και Mini είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον «αγώνα»· συμμετείχαν σε 2-3 αγωνίσματα και όταν τους άνοιξε η όρεξη, έτρεξαν και δοκίμασαν τα σουβλάκια και τα λουκάνικα, που ήταν αριστοτεχνικά ψημένα. Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους “ψητάδες” μας. Οι ΠΠ-ΠΚ/Β ΚΑΙ ΠΠ-ΠΚ/Α είχαν την ευκαιρία να βελτιώσουν τις επιδόσεις τους και οι μεγαλύτεροι να προσαρμοστούν σε συνθήκες αγώνων (για το επί κοντώ: σε φορές και κοντάρια), για το Πανελλήνιο Κλειστού που πλησιάζει.
Σίγουρα από αγωνιστικής πλευράς ήταν μια πετυχημένη ημερίδα με καλές επιδόσεις.  Ο  Νίκανδρος Στυλιανού πέρασε το 5.20 και ο Θεοφάνης Μπέλος πέρασε το 4.90. Ακόμη βγάλαμε χρήσιμα συμπεράσματα για την επόμενη ημερίδα, το επόμενο Σάββατο και τους Πανελλήνιους Κλειστού που θα γίνουν το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο  17-18/2/13 στο ΣΕΦ στην Αθήνα.
Η ημερίδα (εγρήγορσης) του ΑΣ ΡΗΓΑΣ έγινε με κάθε κανόνα και λεπτομέρεια του κανονισμού. Ευχαριστούμε τον Έφορο του αγωνίσματος, επίσημο Κριτή κ. Ιωάννη Σιρμανίτσα, ο οποίος ήρθε για να διευθύνει τον αγώνα με εθελοντική προσφορά. Τα αποτελέσματα στο επί κοντώ, των δρόμων και του άλματος σε Μήκος θα τα βρείτε παρακάτω. 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΑΛΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ 2-2-13
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΔΡΟΜΩΝ & ΜΗΚΟΥΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑ ΑΘΛΗΤΗ

Η οικογένεια Λάζαρου και Κλεοπάτρας (Συμεών και Χριστίνα) Κασμερίδη, ντυμένοι με τη φόρμα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Λόγω της σημερινής εορτής του Συμεών, εκτός από τις ευχές μας για ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ του ανακοινώνουμε ότι: Συμεών, παλικάρι μου, η επιθυμία σου να αλλάξεις ομάδα στο ποδόσφαιρο  δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί. Ακόμη δεν έχουμε ποδοσφαιρικό τμήμα για να έρθετε στον ΑΣ ΡΗΓΑΣ εσύ, ο κ. Ανδρέας και η κ. Σοφία (που είστε φίλοι του ” ΑΡΗΣ” στο ποδόσφαιρο). Μέχρι να δημιουργήσουμε και τμήμα ποδοσφαίρου μπορείτε να διαλέξετε όποια ομάδα θέλετε, αλλά …

Στις φωτογραφίες: Οι ψητάδες μας … κύριοι, σας Ευχαριστούμε. Οι νικητές στις κατηγορίες τους στο άλμα επί κοντώ  Μπουρλιόγλου Θ. και Μπαλίδου Ν-Δ.  Οι φωτογραφίες που βλέπετε αλλά και οι άλλες των άλλων παιδιών που έχουμε, δείχνουν ότι  έχουν καλά στοιχεία για παιδιά της ηλικίας τους για το δύσκολο αλλά και εντυπωσιακό αγώνισμα του άλματος επί κοντώ. Μπράβο παιδιά,  Μπράβο σε όλους όσους συμμετείχαν στη σημερινή ημερίδα. Την επόμενη φορά (το επόμενο Σάββατο) θα τα πάμε ακόμη καλύτερα. Οι αθλητές του άλματος επί κοντώ στη σειρά για να δηλωθούν στη γραμματεία των αγώνων. Ο Δρόμος των 40 ή 50 μ.  Οι μαμάδες σερβίρουν, τα παιδιά στη σειρά! Τα σουβλάκια μας ήταν υπέροχα.

print

Written by