300 ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ 5ο ΔΙΕΝΟΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ

Κοντά στα 300 αγόρια και κορίτσια των κατηχητικών σχολείων της Θεσσαλονίκης θα αγωνιστούν αύριο,  Κυριακή 23-10-11, με ώρα έναρξης την 11:30 π.μ. στο Κεντρικό του Καυτανζογλείου Σταδίου. Τα αγωνίσματα, οι ηλικιακές κατηγορίες και τα κατηχητικά που δήλωσαν συμμετοχή θα τα βρείτε στο συγκεντρωτικό πίνακα, στον οποίο θα καταχωρηθεί η βαθμολογία των αγωνισμάτων. Στο καλύτερο κατηχητικό (αγωνιστικά αλλά και σε αριθμητική συμμετοχή) θα απονεμηθεί Κύπελλο.

Οι φωτογραφίες από το περυσινό Διενοριακό πρωτάθλημα.

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ με συνδετικό κρίκο την προπονήτριά του  κ. Γκοτζαμάνη Σοφία  (που είναι η ψυχή και το σώμα της εκδήλωσης!!!) θα συμμετάσχει στο αγωνιστικό μέρος, με τους μικρούς του αθλητές. Οι προπονητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ  αλλά και οι μεγάλοι, σε ηλικία, αθλητές θα βοηθήσουμε ως κριτές στη διεξαγωγή των αγώνων.

Γνωρίζοντας από πρώτο χέρι τη συνεισφορά της κ. Γκοτζαμάνη στο να γίνει θεσμός αυτό το πρωτάθλημα, μόνο ένα πράγμα έχω να πω. Μακάρι  οι υπεύθυνοι της Ι.Μ. της Θεσσαλονίκης να αντιληφθούν κάποτε το ΤΕΡΑΣΤΙΟ έργο που προσφέρει στα παιδιά των κατηχητικών η κ. Γκοτζαμάνη.

Από την πλευρά του ΑΣ ΡΗΓΑΣ νοιώθουμε υπερήφανοι που έχουμε στην οικογένειά μας την κ. Σοφία (ανεξάρτητα που μερικές φορές της τα “ψέλνουμε”! όταν κρίνουμε ότι το παρακάνει).  Η οποιαδήποτε προσφορά έχει και τα όριά της. Για την κ. Σοφία όμως δεν υπάρχουν όρια, δεν υπάρχει κάτι που δεν μπορεί να γίνει. Τα πάντα είναι θέμα θέλησης και στόχου. Και μετά λέμε και εμείς ότι … προσφέρουμε! …. Είμαστε αλλού νυχτωμένοι!

Κυρία Σοφία μας, να μας επιτρέψετε να σας Ευχαριστήσουμε για ότι κάνετε για τα παιδιά των κατηχητικών της Θεσσαλονίκης και όχι μόνον.

print

Written by