132 ΔΗΛΩΣΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΟ ΧΟΡΤΙΑΤΗ

Ενημερωτικό για όσους  θα ακολουθήσουν την «εκστρατεία» του ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο Χορτιάτη.

Παρασκευή βράδυ ενημερώσαμε τον Κρεοπώλη μας για να προετοιμαστεί.  Δηλώσαμε 132 άτομα, για τα οποία θα ετοιμάσει ανάλογα κρεατικά: (Σουβλάκια χοιρινά,  σουβλάκια κοτόπουλο, σουτζουκάκια, λουκάνικα). Παραγγείλαμε και  300 πίτες τις οποίες θα ψήσει στη δεύτερη ψησταριά. Θα έχουμε στη διάθεσή μας δύο ψησταριές.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

10:30 συνάντηση, ενημέρωση, προετοιμασία για το περπάτημα.

11:01 Ξεκινάει η ομάδα για το μεγάλο (2-ωρο) περπάτημα.

11:16 Ξεκινάει η ομάδα της μικρής διαδρομής Καταφύγιο ΣΕΟ Χορτιάτη και παράλληλα όσοι θέλουν να μαζέψουν κάστανα ή βατόμουρα στη γύρο περιοχή.

Οι παρέες που θα τελειώσουν το περπάτημα νωρίτερα, μπορούν να αρχίσουν το φαγητό και το ποτό τους, με ότι έχουν μαζί τους.

13:01 Oι εκδρομείς μπορούν να σερβίρονται (selfservice) κρεατικά και πίτες μετά τις 13:00. Δεν υπάρχει περιορισμός στο πόσο θα φάει ο καθένας, ο καθένας τρώει όσο τραβάει η όρεξή του (εγώ όμως κ. Λαμπρόπουλε … θα βλέπω)!

Παράκληση, στην πρώτη δόση των κρεατικών  ας παίρνουμε από 2-3 κομμάτια για τον καθένα της παρέας μας και αφού πάρουν όλοι την πρώτη δόση, επανερχόμαστε για δεύτερη, για Τρίτη και  … όσο τραβάει η όρεξή μας.  

Εάν οι πρώτοι πάρουν από  πολλά κομμάτια, αφενός μεν δεν θα φτάσουν τα ήδη ψημένα για να πάρουν όλοι στην πρώτη δόση και αφετέρου τα παραπανήσια θα κρυώσουν μέχρι να τα φάμε. Τρώμε τα πρώτα και πάμε ξανά για ζεστά!

Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ θα πάρει μερικά κοινά πράγματα που θα βρίσκονται δίπλα στις ψησταριές, για να μην κουβαλάει ο καθένας μας μικροπράγματα.

Αυτά είναι:
Νερά μικρά, αναψυκτικά (χυμούς) για τα παιδιά. Οι μεγάλοι ασχολούνται με τα δικά τους ποτά!
Πιατάκια πλαστικά, ποτήρια πλαστικά, πιρουνάκια, μαχαιράκια, χαρτοπετσέτες, Μουστάρδες, κέτσαπ, αλάτια, ρίγανη, λεμόνι-μπουκάλι, κρεμμύδια, αλουμινόχαρτο, και μερικά σκεύη αλουμινίου. Επίσης θα υπάρχει τζατζίκι και χτυπητή από το σουπερμάρκετ.

Επαναλαμβάνω, θα καθίσουμε σε παρέες μικρές ή μεγαλύτερες με κέντρο τις ψησταριές!

Η κάθε παρέα να φροντίσει την κουβέρτα της ή τα καρεκλάκια και τα τραπέζια της!!!

Τέλος, ξεκινήστε με «διάθεση να περάσετε καλά». Μην αφήσετε τίποτε να σας το «χαλάσει».  Προσοχή στο περπάτημα και στο πιοτό οι … μερακλήδες!

Η επιστροφή,  μετά το φαγητό και τις εκδηλώσεις των παιδιών και των μεγάλων … κατά βούληση.

ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ – ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΙ

Ακόμη και όσοι δεν έχετε σκοπό να έρθετε και φυσικά δε δηλώσατε, εάν την Κυριακή το πρωί σας έρθει η όρεξη για περπάτημα στη φύση, για καλή παρέα και για κανένα τσιπουράκι ή κρασάκι βάλτε ένα αθλητικό παπούτσι και μια φόρμα και κοπιάσετε. Για όλους εμάς η παρουσία σας θα είναι η «ευχάριστη έκπληξη».  

Βέβαια,  τις κάμψεις δεν θα τις γλυτώσετε αν δεν έχετε μαζί σας … καυτερή πιπεριά! Τίμια πράγματα!

print

Written by