ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ – “BE PREPARED” & Η ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΣΧΟΥ

Το ρητό «ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ» είναι παγκόσμιο Προσκοπικό ρητό και θυμίζει ότι ο Πρόσκοπος είναι πάντοτε έτοιμος για να εκτελέσει το καθήκον του.

Συνεχώς τονίζουμε στους μικρούς μας αθλητές αλλά και τους μεγαλύτερους «να είναι έτοιμοι».
-Έτοιμοι για τι πράγμα;
Το ρητό «έσο έτοιμος» ισχύει σε όλη τη ζωή του ανθρώπου … «παντού και πάντα». Από το “Point System” που καθιέρωσαν και τηρούν κάθε μήνα οι προπονήτριες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, για να ξεχωρίσουν και να βραβεύσουν τους «καλύτερους σε αρετές», μέχρι την οποιαδήποτε στιγμή της ζωής μας.

Κανείς δεν ξέρει πότε θα του παρουσιαστεί «η ευκαιρία».
Η ευκαιρία, να βοηθήσεις τον συναθλητή σου και να δείξεις το μεγαλείο του εσωτερικού σου κόσμου  (για τους αθλητές μας), να κρατήσεις την πόρτα ανοιχτή να περάσει ο συνάνθρωπό σου που είναι φορτωμένος  με τα ψώνια, να τρέξεις να σηκώσεις το δέμα που έπεσε από τον παππούλη που περπατάει με το ζόρι ή να βοηθήσεις τη γιαγιούλα … ρίχνοντας μια ματιά «ετοιμότητας».

ΤΙΜΟΥΜΕ & ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ  ΤΟΥΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΥΣ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Ε! σήμερα δεν κάνουμε τίποτε άλλο από το να αρπάζουμε την ευκαιρία για να Τιμήσουμε και να Ευχαριστήσουμε “τους απανταχού Εθελοντές”.

 Ας «το προσγειώσουμε» και ας επικεντρωθούμε στους εθελοντές που όλα αυτά τα χρόνια της λειτουργίας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι δίπλα μας και κοντά μας. Χωρίς την παρουσία των εθελοντών, όταν τους χρειαζόμασταν  πολλά από όσα έγιναν με επιτυχία, θα είχαν αποτύχει οικτρά. Μόνο με την παρουσία των εθελοντών (φίλων, γονέων, φιλάθλων κ.ά.) οι όποιες δραστηριότητες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (Νικολοπούλεια, Χειμωνίδεια, Διενοριακά, εκδρομές και … «λύτρωση ολόκληρων χωριών” από τους αγριόχοιρους! … έγιναν πραγματικότητα.

Αφού ξέρετε ότι κάπου το πάω, κάπου συγκεκριμένα γιατί δεν έχετε υπομονή;

Αμάν όλο βιασύνες!

ΤΟ ΤΙΜΩΜΕΝΟ ΠΡΟΣΩΠΟ – κ. ΕΙΡΗΝΗ ΜΟΣΧΟΥ

Ε! ναι λοιπόν, όπως στο πρόσωπο του κ. ΡΗΓΑ Ευσταθιάδη τιμήσαμε τους απανταχού αγνούς ανθρώπους του κλασικού αθλητισμού, ονομάζοντας το σύλλογό μας «ΡΗΓΑΣ», έτσι και τώρα.

Στο πρόσωπο της κ. Ειρήνης Μόσχου του Αθανασίου και της Έλλης (δασκάλα και κολλητή της κ. Σοφίας), θέλουμε να Ευχαριστήσουμε και να Τιμήσουμε όλους τους Εθελοντές που μας «στάθηκαν».

Το πρόσωπο της κ. Ειρήνης «μας» δεν το διαλέξαμε τυχαία.

Η κ. Ειρήνη Μόσχου, για χρόνια κατηχήτρια στην Παναγία Φανερωμένη και Υπαρχηγός στην Κατασκήνωση του Πάικου, την Κυριακή αυτή (18.10.2015) παντρεύεται τον «καλό της» κ. Νίκο Τσάλιο επίσης κατηχητή από την Παναγία Φανερωμένη.

Θα θέλαμε πολύ να ευχηθούμε στην Ειρήνη και τον Νίκο την ώρα του μυστηρίου αλλά η εκδρομή μας, που χωρίς να το γνωρίζουμε συνέπεσε χρονικά με το Γάμο, δεν μας το επιτρέπει.

Τις ευχές όλων των ανθρώπων του ΑΣ ΡΗΓΑΣ στην Ειρήνη και τον Νίκο θα τις μεταφέρει «άξιος εκπρόσωπός μας» που του επιτρέπουμε να λείπει από την εκδρομή «με ότι αυτό συνεπάγεται».

Μέσα από την καρδιά μας ευχόμαστε στο νέο ζευγάρι που την Κυριακή θα ενωθεί με τα δεσμά του Γάμου:

 «ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΣ ΑΠΟΓΟΝΟΥΣ».

print

Written by