ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΣΩΤΕΡΙΚΗΣ ΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΣ ΡΗΓΑΣ 2.5.2018

Μπορεί οι χθεσινοί αγώνες των μικρών μας αθλητών να είχαν αρκετή δυσκολία λόγω του ποδοσφαιρικού αγώνα στο Καυτανζόγλειο (μας επιτράπηκε αργά η είσοδος στο κεντρικό στάδιο),  παρ όλα αυτά ο απολογισμός είναι θετικός.

Τα 44 παιδιά που συμμετείχαν έβαλαν όλες τους τις δυνάμεις στον αγώνα, χάρηκαν τη συμμετοχή τους  και οι γονείς τα καμάρωσαν από τις κερκίδες.
Μπορεί ο αγώνας ποδοσφαίρου να μας έκανε «ζημιά» αλλά είχε και τα θετικά του αφού από τις 8μμ που μπήκαμε στο κεντρικό το στάδιο ήταν αποκλειστικά δικό μας.
Οι μικροί μας (σούπερ μίνι) αγωνίστηκαν στα 40μ. και στο άλμα εις μήκος και τα (μίνι) στην ιατρική μπάλα, στα 1000μ. και στο «πρωτόγνωρο» για τα παιδιά αγώνισμα της σκυταλοδρομίας (4Χ50).
Οι φωτογραφίες των απονομών «στα σκοτεινά» για να μας θυμίζουν την λίγο «περιπετειώδη» αλλά όμορφη ημερίδα μας.

Από την πλευρά του συλλόγου συγχαίρουμε τους μικρούς μας αθλητές για το αγωνιστικό τους πνεύμα και τις υπέροχες προσπάθειές τους.

Θα πρέπει να συγχαρούμε τόσο τους εμπνευστές όσο και τους διοργανωτές αυτής της ημερίδας, που δεν είναι άλλοι από τις προπονήτριες των Ακαδημιών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ.κ. Βοσκίδου Ευδοξία, Γιαννέκα Χριστίνα, Καφφέ Στέλλε και Γκοτζαμάνη Σοφία.
Επίσης Θα πρέπει να αναφέρουμε το ασίγαστο πνεύμα των προπονητριών μας που δεν σταματούν να δίνουν αγωνιστικά ερεθίσματα σε όλους τους αθλητές μας.

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΚΗ 6.5.18

Δείγμα της διαρκούς αναζήτησης ευκαιριών για να χαρούν τα παιδιά μας και η εκδήλωση που ετοιμάζεται για την Κυριακή το απόγευμα 6.5.18 στην παραλία (δίπλα από το άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου), στην οποία εκδήλωση καλούμε όλους τους γονείς αλλά και τους κηδεμόνες και τους παππούδες και τις γιαγιάδες να κάνουν τη βόλτα τους και να χαρούν με τη χαρά των παιδιών μας.

Ραντεβού την Κυριακή 6.5.18 στις 17:30 στο Άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στην Παραλία.

Κυρίες μας ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ  και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ.

Οι φωτογραφίες από τους αγώνες.

 

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ εσωτερική Ημερίδα Mini-s.Mini 2-5-18

print

Written by