ΑΝΑΤ. & ΔΥΤ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΣΧΟΛΙΚΟΙ 2018-2019 Α΄ ΦΑΣΗ

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.   Υπεγράφη 4.3.19, κοινοποιήθηκε στην ηλ. σελίδα της Ανατ. Θεσσαλονίκης στις 6.3.19, (15 ημέρες νωρίτερα από την ημέρα των αγώνων που είναι η 21.3.19).

 Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ    Υπεγράφη 18.3.19, κοινοποιήθηκε στην ηλ. σελίδα της Δυτ. Θεσσαλονίκης στις 19.3.19, (8 ημέρες νωρίτερα από τις 27.3 19 που αρχίζουν οι αγώνες).

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
Όταν γράφαμε αρχικά το άρθρο 18.3.19 ψάξαμε και για την προκήρυξη της Δυτικής αλλά δε βρίσκαμε τίποτε, οπότε καταλήξαμε στο : «Για να βρεις την προκήρυξη της Δυτικής πρέπει να είσαι πολύ μπροστά!!! και δυστυχώς εμείς δεν είμαστε!!!»
Τελικά αποδείχτηκε ότι όταν την ψάχναμε (18.3.19) δεν υπήρχε δημοσιευμένη, την κοινοποίησαν στη σελίδα τους (εχθές 19.3.19) γι’ αυτό και δεν την βρίσκαμε.
Ευχαριστούμε τον κ. Π. Απόστολο  που μας την έστειλε.
Γνωρίζοντας από νωρίς (6.3.19) για τους αγώνες της Ανατολικής εμείς, που θέλουμε να προγραμματίζουμε τις εκδηλώσεις και τις υποχρεώσεις μας, αγχωθήκαμε!  Μάλλον παρασυρθήκαμε από την προκήρυξη της Ανατολικής που ήταν γνωστή από πολύ νωρίτερα.  Μια ολόκληρη βδομάδα νωρίτερα την κοινοποίησαν (19 με 27), δε μας φτάνει; Αμάν πια που θέλουμε να τα ξέρουμε όλα νωρίς… οι βιαστικοί!
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:  ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ VS  ΔΥΤΙΚΗ  =  1-0

ΑΓΩΝΕΣ:
Βέβαια η ερώτηση  για τους σχολικούς παραμένει.  Γιατί η μία διεύθυνση (Ανατολική) κάνει αγώνες μόνο για τα Λύκεια και η άλλη (Δυτική) και για τα Γυμνάσια;  Γιατί η ίδια εντολή υλοποιείται διαφορετικά από κάθε Διεύθυνση; Φανταζόμαστε ότι είναι στη διακριτική ευχέρεια της κάθε Διεύθυνσης να συμπεριλάβει και αγώνες Γυμνασίων εφόσον το θέλει, αλλιώς δεν εξηγείται το φαινόμενο. Η Δυτική να έχει αγώνες και για τα Γυμνάσια ενώ η Ανατολική ούτε κουβέντα για Γυμνάσια. Περισσότερη δουλειά; περισσότερη φασαρία; !
ΑΓΩΝΕΣ :  ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ  VS  ΔΥΤΙΚΗ = 0-1

Καταλήγουμε (χωρίς να περνάμε σε λεπτομέρειες)
ΣΧΟΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ :  ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ VS ΔΥΤΙΚΗ = 1-1.

print

Written by