Β ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Οι αθλητές και αθλήτριες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι οι «αδικημένοι»  των ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ. Έχοντας την ευθύνη της διοργάνωσης των αγώνων Δ.Σ. και προπονητές  ασχολούμασταν με τη διοργάνωση και προπονητικά δεν σταθήκαμε στους αθλητές μας. Κάποιοι αγωνίστηκαν μόνοι τους και σε κάποιους ρίξαμε κλεφτές ματιές στην προσπάθεια να τους διορθώσουμε τα όποια λάθη του αγώνα. Για τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ αγωνίστηκαν: (Τηρώντας το ΜΟΤΟ της φιλοσοφίας του Συλλόγου, θα αρχίσουμε από τον αθλητή που δεν χάνει ευκαιρία να μας γεμίζει τις μπαταρίες με δύναμη και κουράγιο.

Ο Γιώργος Φαρμάκης (ο καταπληκτικός πατέρας) έριξε και πάλι Δίσκο. Τι σημασία έχει που δεν έπιασε δίσκο στα χέρια του από τα προηγούμενα ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ; Ο Γιώργος ήρθε, αγωνίστηκε, τίμησε το ΔΑΣΚΑΛΟ σίγουρα το χάρηκε και έφυγε. Γιώργο να είσαι καλά να χαίρεσαι την οικογένειά σου. Γιώργο, σε αγαπάμε γιατί αποτελείς  ζωντανό παράδειγμα της φιλοσοφίας μας για τους μικρούς μας αθλητές.  Για εμάς δε  τους μεγαλύτερους, αποτελείς πηγή από την οποία αντλούμε ενέργεια για να συνεχίζουμε.  

Ανδρέας Ρίζος.  Η περίπτωση του Ανδρέαείναι ξεχωριστή. Ο Ανδρέας αγαπάει το επί κοντώ και προσπαθεί. Στον αγώνα πέτυχε 3.50 που αποτελεί φετινό ατομικό ρεκόρ του Ανδρέα αλλά το κυριότερο είναι ότι το χαίρεται και αυτό μας γεμίζει. Ο Ανδρέας δεν ανήκει στο Σύλλογό μας.  «Βαμμένος Αρειανός» (το μόνο του ελάττωμα!)  γράφτηκε στον Α.Σ. ΑΡΗΣ ΘΕΣ.  Είναι χαρά μας να βοηθάμε φίλους όπως ο Ανδρέας ή όπως ο Μιχάλης  Κιάφας που ανήκει στον Ηρακλή. Οι παραπάνω σύλλογοι δεν διαθέτουν προπονητές και όργανα για το επί κοντώ και στα πλαίσια της συνεργασίας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ με τους παραπάνω συλλόγους  βοηθάμε όσο μπορούμε. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τους βοηθήσουμε προπονητικά στον Αγώνα όπως και τους αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ … είχαμε την ευθύνη της διοργάνωσης!.

Ο Θοδωρής Κοκκινίδης (97): Πρώτη φορά αγωνίστηκε στο επί κοντώ και πέρασε τα 2.70. Μπράβο Θοδωρή όπως βλέπεις χρειάζεται επιμονή, υπομονή και σοβαρή προσπάθεια για να τα καταφέρουμε (σε όλους τους τομείς της ζωής). «”Τα αγαθά (και η ευτυχία) κόποις κτώνται”»

Έρευνα διαπιστώνει ότι οι άνθρωποι εκείνοι που προσπαθούν σκληρά να μάθουν μια δεξιότητα ή να βελτιώσουν μια ικανότητά τους, όπως να μάθουν να οδηγούν ή να λύνουν ένα μαθηματικό πρόβλημα ή …. Να κάνουν επί κοντώ, μπορεί στην αρχή να νιώθουν αυξημένο στρες, όμως στη συνέχεια, όταν τα καταφέρουν, όχι μόνο νιώθουν άμεση ευχαρίστηση, αλλά επιπλέον αυξάνουν το επίπεδο ικανοποίησης και ευτυχίας που αισθάνονται καθημερινά σε μακροχρόνια βάση.

Ναταλία Τριανταφύλλου (95), τώρα ξέρεις ακόμη ένα λόγο, γιατί δεν θα σταματήσουμε να προσπαθούμε πριν περάσουμε τουλάχιστον το 2.80  δηλαδή, μέχρι να ελέγξουμε (τις ποδάρες μας και τις χερούκλες μας).  Μετά, κάνε ότι θέλεις ].  Ο κυριότερος λόγος είναι ότι σε θέλουμε στην προπόνηση, μας γεμίζει η παρουσία σου (την αίθουσα!), μετράμε τις προπονήσεις με τις χαρακιές στα πόδια σου!  λίγο είναι;  Υπάρχει και η ανάπτυξη στη μέση που σε φάσεις της ζωής μας όπως της δικής σου 15 -16 δυσκολευόμαστε να ελέγξουμε τους μεγάλους μοχλούς . Υπομονή, επιμονή μέχρι να φτάσουμε στην … ευτυχία (βλέπε Έρευνα).

Ο Γιώργος Τριανταφύλλου (97) αλλά πιο παλιός στο επί κοντώ τα κατάφερε. Πέρασε το 3.10 και έπιασε το όριο συμμετοχής σε Πανελλήνιους αγώνες της κατηγορίας του (ΠΠ/Α), με προπονητή και αυτή τη φορά τον κ. Κοσμά! (Κάτι μας λέει αυτό αλλά κάνω ότι δεν καταλαβαίνω).  Μπράβο George, keep going! Αχώνευτε!

Ο Λουκάς Δρίβας (95) πέρασε το 3.50 και δεν τα κατάφερε στο 3.70 που είναι το όριο για τους Πανελλήνιους Π/Κ. Λουκά ετοιμάσου να ταξιδέψουμε όπου έχει αγώνα για το 3.70. Ήσουν έτοιμος για το όριο αλλά σε «πούλησα στον αγώνα»  λόγω … της διοργάνωσης.

Βακουφτσή Θεοδώρα. Η Θεοδώρα έκανε άκυρες στο αρχικό ύψος (Β στρώμα  3.00 μ.)Θεοδώρα «σε πούλησα» συγγνώμη, θα επανορθώσω.

Καλουδάς Χρήστος. Δεν πέρασε το αρχικό ύψος 1.60 που θα ήταν και ατομικό του ρεκόρ. Ετοιμάζεται για τον επόμενο αγώνα.

Μιχαήλ Αθηνά (92). Η Αθηνά πέρασε το 3.00 και απέτυχε ελάχιστα στο 3.20. Ήταν 2η στις Γυναίκες. Μία από τα ίδια, αγωνίστηκε μόνη της!

Η Δήμητρα Σολομωνίδου (95). Με 3.00 πήρε την πρώτη θέση στις Κορασίδες αλλά σίγουρα η επίδοση δεν είναι αυτή που μας ικανοποιεί. Προχθές πέρασε τα 3.30 και είχε πολύ καλά άλματα στο 3.40. Είπαμε !

Σαμόλαδου Έλλη. Η Έλλη αν και βρίσκεται στην Ελασσόνα συνεχίζει να επιδιώκει την «ευτυχία». Ήδη τα πρώτα δείγματα τα έζησε με το 2.80 που αποτελεί ατομικό της ρεκόρ. Μπράβο «Έλος».

Κολοβού Θεοδώρα. Με 1.60 στο άλμα σε ύψος πέτυχε ρεκόρ συλλόγου. Η επίδοση όμως δεν ικανοποιεί την ίδια και τον προπονητή της κ. Τριανταφύλλου Κώστα (που κέρδισε το ύψος των βετεράνων αθλητών του Χειμωνίδη – Μπράβο Κώστα) και ετοιμάζονται για δεύτερο αγώνα.

Κνήτης Εμμανουήλ. Ο Μανώλης που βρίσκεται στο Σύλλογό μας για αρκετά χρόνια (από το 2007) και προπονείται με τον κ. Γιάννη Ιωάννου πέτυχε 6.94 που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ. Πολύ σύντομα θα γράψει μπροστά 7…. Μπράβο Μανώλη, Μπράβο κ. Γιάννη μας.

Ρεζές Παρασκευάς-Κων/νος. Η φετινή μας μεταγραφή (αθλητής του Κ. Τριανταφύλλου από τη Χαλκίδα) που ζει και προπονείται στα Τρίκαλα. Ο Παρασκευάς πέτυχε στα 200 μ. 22”40 που αποτελεί νέο ρεκόρ Συλλόγου και ετοιμάζεται να πάρει και το ρεκόρ στα 400 μ.  και την 4Χ100. Στον επόμενο αγώνα του θα το επιδιώξει. Μπράβο Πάρη!

Παπαχαρίσης Χρήστος (96). Ο Χρήστος,  εγγονός του αγαπητού μου Δάσκαλου στην ΕΑΣΑ, Χρήστου Χατζητάκη, (γιός του Βασίλη Παπαχαρίση και της Βάσως Χατζητάκη, συγγνώμη παιδιά αλλά έχω ιδιαίτερη αδυναμία στον Παππού σας!) κατάφερε να κερδίσει την πρώτη θέση στα 1.000 μ. ΠΠ/Α με χρόνο 2’ 50”69! Το όριο για τους Πανελλήνιους  είναι 2’50”. Χρήστο ετοιμάσου για ταξίδι  σε αγώνα όπου βρούμε … μαζί με τον Λουκά κ.α. για τα όρια. Το κύπελλο το πήρε και το σήκωσε ψηλά ο μικρός αδερφός του Χρήστου ο Αλκίνοος και το χάρηκε όλη η οικογένεια, ιδιαίτερα ο παππούς και η γιαγιά που ήταν στην κερκίδα. Μπράβο Χρήστο, έξυπνη η κίνηση να ανεβάσεις στο βάθρο και κάποιον «όμορφο» από την οικογένεια …!

Στυλιανού Νίκανδρος. Είναι ο πρώτος αγώνας ανοιχτού στίβου και ακόμη προσαρμοζόμαστε σε κάποια τεχνικά σημεία της φοράς τα οποία έχουμε αλλάξει. Σταδιακά θα βρει το ρυθμό του και ελπίζουμε να δούμε υψηλότερες επιδόσεις. Με επίδοση 5.20 κέρδισε τη πρώτη θέση μακριά από το 4.60 πού πέτυχε ο 2ος Γρηγόρης  Αμανατίδης από τη Δράμα. Ο Γρηγόρης με ατομικό ρεκόρ 5.15 χαλάρωσε τις προπονήσεις και το χαίρεται…  Ο Νίκανδρος Κυριακή πρωί  έφυγε για Κύπρο για να ταξιδέψει με την Εθνική ομάδα της Κύπρου στο Λιχτενστάιν για τους αγώνες των Α.Μ.Κ.Ε.  Η ΚΟΕΑΣ από πέρυσι μας ζήτησε να στείλουμε τα στοιχεία των κονταριών που χρειαζόμαστε για τις προπονήσεις και τους αγώνες για τον Νίκανδρο. Όμως παρά τα 4 έγγραφα που στείλαμε, ακόμη να εφοδιάσει τον αθλητή με τα απαραίτητα  κοντάρια. Ο Νίκανδρος αγωνίζεται με την Εθνική Ομάδα της Κύπρου με κοντάρια και θήκη του ΑΣ ΡΗΓΑΣ!!! Πέρυσι που ο Νίκανδρος αγωνίστηκε και πάλι με την Εθνική Κύπρου στη  ΜΑΛΤΑ τα κοντάρια και η θήκη του ΑΣ ΡΗΓΑΣ ήταν χαμένα για 40 ημέρες!   Φέτος !!!

Β ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ – ΣΕ ΣΕΙΡΕΣ

Το βαρύ φορτίο της διοργάνωσης των Β ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΩΝ πέρασε.
Είναι ώρα να στρέψουμε την προσοχή μας στην αγωνιστική παρουσία των αθλητών στους Πανελλήνιους αγώνες. Πρώτος στόχος η συμμετοχή σε αγώνες με σκοπό τη βελτίωση των επιδόσεων και τα όρια για όσους βρίσκονται κοντά σε αυτά.

print

Written by