«ΕΞΟΥΘΕΝΩΤΙΚΟ» ΤΟ Δ.Σ. – ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΣΤΙΣ 16-10-2011

Με την παρουσία 15 μελών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ έγινε το Διοικητικό Συμβούλιο στο «γραφείο» του κ. Πατσουκάκη. Έγινε ενημέρωση των μελών του Δ.Σ. για τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν το σύλλογο. Ακούστηκαν προτάσεις,  πάρθηκαν αποφάσεις και τα πάντα κύλισαν φανταστικά και υπέροχα. Στα διαλείμματα των συζητήσεων … δοκιμάσαμε! και τα κρεατικά του κ. Πατσουκάκη (η ποιότητα παραμένει σε πολύ υψηλά επίπεδα).

Μία από τις σημαντικές αποφάσεις του Δ.Σ. είναι η εκδρομή – πεζοπορία (γονέων, συνοδών, φίλων, προπονητών και αθλητών του συλλόγου) στον Όλυμπο για την Κυριακή 16-10-2011.  Τις προσεχείς ημέρες θα σας ενημερώσουμε για τον τρόπο που θα πραγματοποιηθεί η εκδρομή. Το γενικό πρόσταγμα θα έχουν οι Έφοροι Στίβου κ.κ. Καρματζόγλου Σταύρος και Κούτρας Ιωάννης (στη φωτογραφία) και η εκδρομή θα έχει  «οικογενειακό» χαρακτήρα, όπως και στην εκδρομή  – πεζοπορία στο Χορτιάτη.
Οι Κινέζοι λένε «μία φωτογραφία ισοδυναμεί με 1000 λέξεις». Αντί για περισσότερη φλυαρία σας περνάω μερικές Φώτος για να ταξιδέψετε με τη φαντασία σας στην «παρέα» μας.

Για το γλυκό, «τη μέλισσα» δε λέω τίποτε γιατί «βοήθησα και εγώ στην κατασκευή του» και είναι σα να βλογάω τα γένια μου!  Κατά γενική ομολογία ήταν υπέροχη. (Για τη συνταγή θα τηρηθεί αυστηρά η προτεραιότητα – μία συνταγή το μήνα)!.

Την «παρέα μας» Τίμησαν με την παρουσία τους οι κ.κ. Παπαθανασίου Χαράλαμπος, επίσημος χορηγός του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και ο κ. Σιάρκος Γαβριήλ εκπρόσωπος των νέων γονέων και κηδεμόνων  του συλλόγου.

print

Written by