«Η ΠΑΡΕΑ» ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

«Η ΠΑΡΕΑ» ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ ΚΑΙ ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

Το μυστικό της λειτουργίας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ σε όλα τα επίπεδα: Αθλητών, προπονητών αλλά ακόμη και σε διοικητικό επίπεδο, είναι η λέξη «Παρέα». Όπως οι προπονητές αλλά και οι αθλητές μας λειτουργούν υπό την επήρεια της μαγικής αυτής λέξης έτσι και στο Δ.Σ. … περνάμε φανταστικά. Σε μια «παρέα», τα πάντα λειτουργούν άψογα! Ακόμη και οι διαφωνίες είναι ευχάριστες! απλά γιατί στην παρέα όλοι νοιώθουν χαλαρά και άνετα, είναι όλοι φίλοι.

Βέβαια πάντα θα υπάρχουν τα παραπονάκια! Ο υπογράφων π.χ. σε κάθε Δ.Σ. είναι γραμματέας, το «παιδί για τα πρακτικά» τόσο απασχολημένος που όταν έρχονται στο τέλος τα υπέροχα γλυκά δεν προλαβαίνουμε ούτε να τα δοκιμάσουμε! (Με δύο κυρίες Κατερίνες (Μανιού και Σολομωνίδου) να κερνάνε λόγω γιορτής, τα γλυκά ήταν το καλύτερο κομμάτι του Δ.Σ., έλα όμως που δεν πρόλαβα να τα δοκιμάσω!

(Για τους αθλητές: μεταξύ μας ό,τι περίσσεψε το έχω στο αυτοκίνητο, όσοι είναι σωστοί και πάρουν «αυτοκόλλητο» στην προπόνηση … θα δοκιμάσουν γλυκό!)

Οι αποφάσεις του Δ.Σ. εν συντομία:

Το ημερολόγιο για το 2012.  Αποφασίστηκε να παραγγελθούν 600 ημερολόγια στον ίδιο τύπο και μέγεθος με το ημερολόγιο του 2011. Το υλικό για τα ημερολόγια θα παραδοθεί την Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011. Όσοι θέλετε να βοηθήσετε, στείλτε μας ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ την κάρτα σας, να την συμπεριλάβουμε στους χορηγούς.

Στο μπρος μέρος της σελίδας, το ημερολόγιο του μήνα, φωτογραφία ομαδική, και από κάτω: το σήμα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και οι δύο χορηγοί (σε όλους τους μήνεςεναλλάξ σε κάθε μήνα). Στο πίσω μέρος το σήμα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (στο μικρό κομμάτι) και στο μεγάλο κομμάτι οι 3 ζωγραφιές συν 9 αθλητές που διακρίθηκαν (8αδα Πανελληνίων αγώνων) σε αγωνιστικές προσπάθειες. Οι χορηγοί ημερολογίων, όλοι μαζί σε δύο σελίδες. Στη δεύτερη σελίδα το Διοικητικό συμβούλιο σε ομαδική Φώτο.

Υπεύθυνη, για την τελική μορφή η κ. Δρίβα Αγάπη.

Γιορτή ανταλλαγής δώρων Χριστουγέννων. Θα γίνει τη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στην αίθουσα Κ. Χειμωνίδης.

print

Written by