Η ΔΟΜΗ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ

Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι μια οικογένεια. Είναι μια παρέα από ανθρώπους που αγαπάνε τον αθλητισμό και αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του συλλόγου. Κάποιοι δραστηριοποιούνται στα διοικητικά του συλλόγου,  Κάποιοι αποτελούν το προπονητικό δυναμικό (οι πιο όμορφοι!)smiley και κάποιοι στηρίζουν το Σύλλογο με την παρουσία τους και όχι μόνον, ως Ενεργά Μέλη. ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ. (για λεπτομέρειες στην πρώτη σελίδα).
Τους  ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ μας μπορείτε να τους βρείτε ΕΔΩ, λεπτομέρειες στην πρώτη σελίδα (αριστερά).
Τους ΑΘΛΗΤΕΣ μας μικρούς και μεγάλους μπορείτε να τους βρείτε επίσης στην πρώτη σελίδα (αριστερά). Παρακαλούνται οι προπονητές να ελέγξουν τις λίστες των αθλητών και να μας ενημερώσουν για τις πιθανές παραλήψεις ή και τις πιθανές διαγραφές που πρέπει να γίνουν.
Τέλος την παρέα μας συμπληρώνουν τα ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ του Συλλόγου. Μέχρι πριν λίγο καιρό κάθε μέλος που εγγραφόταν στο Σύλλογο παρέμενε στη λίστα των Ενεργών Μελών. Αυτό άλλαξε, Ενεργά Μέλη πλέον είναι μόνον τα Μέλη που είναι κοντά στο Σύλλογο, με κριτήριο τη συμμετοχή τους στα δρώμενα του Συλλόγου (εκλογές κ.ά.) και τη συνέπειά τους στην ελάχιστη οικονομική τους υποχρέωση (10 € το χρόνο). Μέλη που καθυστερούν πάνω από δύο χρόνια την ετήσια συνδρομή των 10 € διαγράφονται,  την 1η Ιανουαρίου εκάστου έτους. Τα  ΕΝΕΡΓΑ ΜΕΛΗ για το 2012 θα τα βρείτε ΕΔΩ.  
Γονείς και φίλοι του συλλόγου που ίσως θα θέλατε να εγγραφείτε στα Ενεργά Μέλη του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα πρέπει να συμπληρώσετε την παρούσα ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΕΡΓΟΥ ΜΕΛΟΥΣ προς το Δ.Σ. και να καταβάλετε 5 € ως δικαίωμα εγγραφής.

print

Written by