Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΑΝΑΣΥΝΤΑΣΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ

Υπάρχουν ανακατατάξεις στο προπονητικό δυναμικό του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Με την  μετάβαση του κ. Κοσμά Χατζιόπουλου στο εξωτερικό για σπουδές δρομολογούνται οι απαραίτητες ρυθμίσεις. Πριν από οποιαδήποτε κίνηση θα πρέπει να αξιολογήσουμε το υπάρχον δυναμικό των αθλητών μας και τον σκοπό της παρουσίας των παιδιών στο σύλλογό μας.

Οι Ακαδημίες και τα φυτώρια θα συνεχίσουν να δουλεύουν με τον ανεπανάληπτο ρυθμό του ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Τα παιδιά που χαίρονται τη συμμετοχή τους στα δρώμενα και τους αγώνες του ΑΣ ΡΗΓΑΣ θα συνεχίσουν κανονικά.

Για τα παιδιά που μπαίνουν στον Αγωνιστικό αθλητισμό είτε λόγω εμφανών ξεχωριστών προσόντων είτε λόγω διάθεσης για σοβαρή και εξειδικευμένη προπόνηση (γεννημένοι από το 1999-98 και μεγαλύτερες, θα γίνουν οι απαραίτητες εσωτερικές μετακινήσεις. Τις μετακινήσεις θα ρυθμίσουν οι προπονητές σε συνεννόηση με τους γονείς λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη και τη διάθεση των παιδιών.

Παιδιά που έρχονται όποτε το θυμηθούν δεν θα μπορούν να ανήκουν σε εξειδικευμένα προγράμματα προπονήσεων, όσα προσόντα και να έχουν (το ακούς …  Βάσια!).

Σύντομα, στο πρώτο 15θήμερο του Μαρτίου θα υπάρξουν ανάλογες ανακατατάξεις.

Παρακαλούνται οι γονείς αλλά και οι αθλητές του συλλόγου να καθορίσουν τους στόχους τους για να ρυθμίσουμε από κοινού προπονητές – γονείς- αθλητές το ρυθμό και το περιεχόμενο των προπονήσεων.  

«ΤΑ ΑΓΑΘΑ ΚΟΠΟΙΣ ΚΤΩΝΤΑΙ»

Ο ΑΕΤΟΣ ΤΟΥ κ ΧΑΤΖΙΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΣΜΑ.

Ο κ. Χατζιόπουλος που στοχεύει ψηλά πέταξε τον αετό του και δεν θα μπορούσαμε να μην παρακολουθήσουμε από κοντά την ανοδική του πορεία. Κύριε Κοσμά θα είμαστε διακριτικά κοντά και πίσω σας παρακολουθώντας την πορεία σας προς “το στόχο”, όπως φαίνεται και από τη φώτο στο πέταγμα του αετού. Κύριε Κοσμά … δεν ξεκολλάτε τόσο εύκολα από τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ και να το θελήσετε …. δεν θα σας αφήσουμε. Να είσαστε καλά να περνάτε καλά και να επισκέπτεστε τακτικά την ηλεκτρονική μας σελίδα, εμείς όλο και κανένα καλό λόγο θα λέμε για εσάς όπως “Αχώνευτοι και στριμμένοι”.
Να είστε καλά.

Ελένη Κοσμά, ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ.

print

Written by