ΗΜΕΡΙΔΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΚΑΙ ΣΚΥΤΑΛΟΔΡΟΜΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΥΤΑΝΖΟΓΛΕΙΟ

Αύριο Παρασκευή 18 Μαΐου 2012, θα γίνει «Ημερίδα Εγρήγορσης» στο άλμα επί κοντώ (όλων των κατηγοριών)  και στις Σκυταλοδρομίες 4Χ80, 4Χ100 (Α/Γ).  Αναγκαζόμαστε να διοργανώσουμε ημερίδα άλματος επί κοντώ, μια ημέρα πριν τη γιορτή του Στίβου «ΤΑ ΖΑΧΑΡΙΑΔΕΙΑ», αφού το επί κοντώ,  δεν υπάρχει για καμία κατηγορία, στο πρόγραμμα των αγώνων «Ν. ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ»
Το άλμα επί κοντώ θα αρχίσει  στις 18:45.   1) Στο κλειστό για τους μικρούς και όσους  χρησιμοποιούν μεταλλικό παλμό (αρχικό ύψος  2.00 μ.).  2) Για τους μεγάλους στο Κεντρικό Στάδιο (αρχικό ύψος 2.70).  Σε περίπτωση κακοκαιρίας η ημερίδα θα γίνει  για όλους στο Κλειστό (18:45 οι μικροί,  19:30 οι μεγάλοι).
3) Στις 20:00 θα γίνει στο Κλειστό μύηση-γνωριμία  του επί κοντώ, στους ΠΠ/Β με το «σπαστό κοντάρι» (σε εύκολη και παιγνιώδη μορφή). Στη γνωριμία μπορούν να έρθουν όσα παιδιά θέλουν να γνωρίσουν το επί κοντώ και δεν τους δόθηκε μέχρι τώρα η ευκαιρία.
Προσοχή στα ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ θα επαναληφθεί το επί κοντώ, με «το σπαστό κοντάρι» σε παιγνιώδη μορφή. Θα γίνει και αγώνας με λάστιχο στην αρχή και πήχη για τους 6 καλύτερους (με βοήθεια). Στους τρεις πρώτους νικητές θα απονεμηθούν μετάλλια στον πρώτο νικητή θα απονεμηθεί και κύπελλο. Ο αγώνας θα είναι μικτός για αγόρια και κορίτσια (από Μίνι μέχρι και ΠΠ-ΠΚ/Β).
Οι Σκυταλοδρομίες θα γίνουν αμέσως μετά το τέλος του επί κοντώ, περίπου στις 20:00

print

Written by