ΣΤΟ GRAND PRIX ΤΟΥ «ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ» … ΕΓΡΑΨΑΝ

ΣΥΜΜΑΖΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ ΣΤΟ «ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ»

Με τον καιρό να είναι υπέροχος, τους αθλητές ορεξάτους, τους συνοδούς ξεκούραστους (αφού η Εγνατία Οδός έκανε το ταξίδι για το Άργος Ορεστικό σαν μια  «βόλτα στην παραλία») και τους οικοδεσπότες καλά προετοιμασμένους με διάθεση φιλοξενίας  ΤΟ GRAND PRIX ΤΟΥ Άργους Ορεστικού  … ΕΓΡΑΨΕ!.

Τα σημεία που θα σταθούμε είναι:

Αγωνιστικά η παρουσία των αρκετών αθλητών που ξεπέρασαν τον εαυτό τους όπως ο Έφηβος Λούλας Ιωάννης  93 που με 52΄΄29 έπιασε το όριο για το Παγκόσμιο Εφήβων (αθλητής του Κώστα Χήτα).

Η παρουσία του Γιώργου Τρέμου που με ράμματα στο Θέναρ (ομάδα μυών στη βάση του  μεγάλου δακτύλου) του δεξιού  χεριού έριξε το Δίσκο στα 62.70!
Τα υπέροχα άλματα στο Μήκος Γυναικών (6.48 Κολοκυθά και 6.44 Γαλένη) καθώς και των ανδρών (Μερτζανίδη 7.77 και Διακονικόλα 7.63). 
Το αξιοσημείωτο στο Μήκος είναι ότι στις γυναίκες το Μήκος έγινε στο Ανατολικό σκάμμα ενώ στους άνδρες στο Δυτικό, παρόλα αυτά  όλοι είχαν ελαφρά ευνοϊκό άνεμο!

Η Λορέλα Μάνο πέρασε άνετα το 4.25 στο επί κοντώ ενώ στο 4.40 που άλλαξε κοντάρι, κάτι δεν πήγε καλά.
Νωρίτερα ο προπονητής της κ. Ανδρέας Τσώνης έκανε τον … πυροσβέστη για να τοποθετηθεί το στήριγμα του πήχη στο υψηλότερο σημείο (ας είναι καλά η εταιρία που τοποθέτησε τη βάση του στρώματος έτσι,  που να μην μπορεί να βγει ο στυλοβάτης για να βιδωθεί στη θέση του το σύστημα!) Δυστυχώς, ο Νικόλας και η Ιωάννα Τσώνη (τα παιδιά του κ. Ανδρέα) δεν ήταν στο στάδιο για να χαρούν τον πατέρα τους και στο ρόλο του ακροβάτη.

Όσο για τη φιλοξενία, όπως πάντα υπέροχη, με τη σφραγίδα της Φιλοξενίας της Μακεδονίας.
Κύριοι του Άργους Ορεστικού μπορείτε για μια ακόμη χρονιά να είσαστε υπερήφανοι.
Τιμήσατε τη μνήμη του προέδρου ΛΕΑΝΔΡΟΥ  ΤΖΗΜΑ  αλλά γιορτάσατε και τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της ΓΗΣ σας με τον καλύτερο τρόπο.

Στις φωτογραφίες:

Ο Γ. Τρέμος με τον προπονητή του κ. Δ. Μιχελαράκη πριν τον αγώνα.

Το αξιοπρόσεκτο της Δισκοβολίας είναι ότι ο φίλος και συναθλητής του Γιώργου Τρέμου ο Ορέστης Αντωνιάδης (που έριξε 60.20!) καθώς και ο Μανώλης Πεντίκης (56.10) περιποιήθηκαν τοντραυματία λίγο έλειψε να τον κουβαλήσουν αγκαλιά μέχρι το ασθενοφόρο τον Φλ….!

Ο κ. Ανδρέας Τσώνης στο ρόλο του πυροσβέστη (προσέξτε τη μελετημένη βοήθεια των κριτών στη βάση της σκάλας, πραγματικά υπέροχη).

Ο γιός του προέδρου Λ. Τζήμα κ. Γεώργιος Τζήμας στην απονομή των νικητριών του άλματος επί κοντώ (Μάνο, Σολομωνίδου, Νικολαϊδου).

Τα πλήρη αποτελέσματα θα τα βρείτε ΕΔΩ

print

Written by