Νέα – Ανακοινώσεις – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Πηγή: StivosCy.net
Με ένδεκα αθλητές – τριες, θα συμμετάσχει η Κύπρος στο 21ον Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών, που θα διεξαχθεί στο Ελσίνκι της Φινλανδίας από τις 27 Ιουνίου μέχρι την 1η Ιουλίου.
Οι τέσσερις από αυτούς έχουν εξασφαλίσει το όριο για τους Ολυμπιακούς του Λονδίνου.  Πρόκειται για τους ΚΥΡΙΑΚΟ ΙΩΑΝΝΟΥ στο ύψος, ΕΛΕΝΗ ΑΡΤΥΜΑΤΑ στα 200μ., ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΠΑΡΕΛΛΗ στη δισκοβολία και ΚΩΣΤΑ ΣΤΑΘΕΛΑΚΟ  στη σφυροβολία.
Για τον Κυριάκο Ιωάννου είναι ο δεύτερος αγώνας που θα λάβει μέρος μετά τους Παγκύπριους Ανδρών-Γυναικών, όπου πέτυχε άλμα 2.30μ. και αισιοδοξεί ότι θα προκριθεί στον τελικό.
Για την Ελένη Αρτυματά η  συμμετοχή είναι σημαντική γιατί θα βρεθεί μετά από σχεδόν δύο (2) χρόνια σε μεγάλη διοργάνωση.
Για τον Απόστολο Παρέλλη μετά το πρόσφατο 65.36μ. που ήταν Παγκύπριο Ρεκόρ (Χανιά) είναι άλλη μια καλή ευκαιρία να δείξει τις δυνατότητες του ένα μήνα πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και να προσπαθήσει να προκριθεί στον τελικό.
Για τον Κώστα Σταθελάκο που στους Παγκύπριους Αγώνες πέτυχε νέο ρεκόρ με 70.84μ.  θα προσπαθήσει να πλησιάσει την ατομική του επίδοση που είναι τα 74.38μ.
Οι υπόλοιποι αθλητές που συμμετάσχουν είναι Νεκταρία Παναγή στο μήκος με επίδοση 6.41μ. Ο Γιώργος Αρέστης στη σφαιροβολία, ο Πάνος Ιωάννου στα 100μ., η Νίνα Σερπέσοβα στο τριπλούν, ο Ζαχαρίας ΄Αρνος στο τριπλούν, ο Αλέξανδρος Σταυρίδης στα 110μ.εμπόδια και ο Νίκανδρος Στυλιανού στο επί κοντώ με επίδοση 5.40μ.(Στη φωτογραφία Ο Νίκανδρος Στυλιανού αθλητής του ΑΣ ΡΗΓΑΣ με τη Δήμητρα Σολομωνίδου).
Η αποστολή, αρχηγός της οποίας θα είναι ο κ. Ανδρέας Γεωργιάδης, θα αναχωρήσει την ερχόμενη Δευτέρα 25 Ιουνίου. 
Τους αθλητές-τριες θα συνοδεύουν οι προπονητές Δημήτρης Ευθυμίου και Αντώνης Γιαννουλάκης.
Στο Ελσίνκι θα μεταβούν για να παρακολουθήσουν τους αγώνες μετά από επίσημη πρόσκληση της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ο πρόεδρος της ΚΟΕΑΣ κ. Αντώνης Δράκος που είναι ισόβιο μέλος της και ο Γενικός Γραμματέας κ. Τώνης Καττίδης.

print

Written by