ΤΟ 6ο ΔΙΕΝΟΡΙΑΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΤΙΒΟΥ ΗΤΑΝ «ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ»

Με την παρουσία του Μητροπολίτη της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης  των υπευθύνων του τμήματος Νεολαίας, των κατηχητών, των γονέων και κηδεμόνων, των αθλητών και των εθελοντών αθλητών και προπονητών του ΑΣ ΡΗΓΑΣ, έγινε στο Καυτανζόγλειο Στάδιο ένα ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ πρωτάθλημα στίβου.

Οι διοργανωτές είχαν τις πληροφορίες για μαζική συμμετοχή γιαυτό και περιόρισαν σε δύο τα αγωνίσματα στα οποία μπορούσαν να πάρουν μέρος οι αθλητές. Ούτε αυτός περιορισμός ήταν αρκετός. Ο ενθουσιασμός των παιδιών, η πολύ καλή ημέρα (και Ο Θεός μαζί μας ήταν) και η διάθεση των διοργανωτών οδήγησαν σε ένα πρωτάθλημα που δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τα πρωταθλήματα των αθλητικών συλλόγων!  Ως παρατηρητής και γνώστης των καταστάσεων διοργάνωσης αγώνων θα πρέπει να ομολογήσω ότι ΑΞΙΖΟΥΝ τα συγχαρητήρια στους υπευθύνους της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης που επιτέλους «άνοιξαν όλα τα φώτα» στο «Μυστήριο» των αγώνων. Είχαμε πολύ καιρό να δούμε σε αγώνες Στίβου στο Καυτανζόγλειο και όχι μόνο, παρέλαση αθλητών, την Ελληνική σημαία να προηγείται στα “στιβαρά χέρια” του Μακεδονομάχου μας, παράταξη αθλητών και τέτοια οργάνωση που μόνο σε διεθνείς αγώνες πλέον συναντάμε. Εύγε!

Διπλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές τους εμπνευστές και τους λειτουργούς των αγώνων. Το Διενοριακό Πρωτάθλημα Στίβου των κατηχητικών της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης αποτελεί πλέον Θεσμό και δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τα λοιπά πρωταθλήματα (ιδιαίτερα φέτος!). Σας περνάμε μερικές φωτογραφίες από τους αγώνες και σας υποσχόμαστε ότι θα περάσουμε και τα αποτελέσματα των αγώνων σε πρώτη ευκαιρία.

Θέλουμε να ενημερώσουμε τα παιδιά και τους ανυπόμονους γονείς ότι σε τούτο διαφέρουν μόνο οι αγώνες του Διενοριακού από τους αγώνες των αθλητικών συλλόγων: Στους αγώνες των αθλητικών συλλόγων υπάρχουν συνεργεία Κριτών και Γραμματείας   τα οποία φροντίζουν για τα αποτελέσματα. Στην περίπτωση του Διενοριακού δεν υπάρχει ακόμη αυτή η κατανομή των εργασιών. Ίσως όλα τα αποτελέσματα θα πρέπει να περάσουν από «ένα χέρι» το οποίο τις τελευταίες ημέρες δεν σταμάτησε καθόλου από του να ασχολείται με τη διοργάνωση και την προετοιμασία όλων των λεπτομερειών. Θα πρέπει να είμαστε υπομονετικοί και να δείξουμε κατανόηση για το χρόνο που θα χρειαστεί για να ανακοινωθούν τα αποτελέσματα.
Εξάλλου ΟΛΟΙ χαρήκαμε τους αγώνες, ΟΛΟΙ κάναμε φίλους! και ΟΛΟΙ (παιδιά, γονείς και συντελεστές των αγώνων) θα θυμόμαστε για πολύ καιρό αυτές τις στιγμές. Ιδιαίτερα για μερικά παιδιά που ζούσαν την εμπειρία των αγώνων για πρώτη φορά, ίσως αυτοί οι αγώνες να μείνουν βαθιά χαραγμένοι στη μνήμη τους για όλη τους τη ζωή.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΕ «ΟΛΟΥΣ». Εκ μέρους των γονέων  και των παιδιών που αγωνίστηκαν ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ σε ΟΛΟΥΣ όσους νοιώθουν ότι συνέβαλλαν στο να γίνει πράξη αυτό το μεγαλόπνοο και φιλόδοξο σχέδιο. Αυτό του ΥΠΕΡΟΧΟΥ Διενοριακού Πρωταθλήματος Στίβου των Κατηχητικών της Ι.Μ. Θεσσαλονίκης. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (Οι πρώτοι 6  σε κάθε κατηγορία)

Οι φωτογραφίες από το 6ο Διεν/κό  Πρωτ/μα  Στίβου.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (Οι πρώτοι 6  σε κάθε κατηγορία)

print

Written by