ΒΡΕΘΗΚΕ ΚΑΛΩΔΙΟ ΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ

ΤΟ ΚΑΛΩΔΙΟ:  Η ανακοίνωση που κάναμε για το εξάρτημα (καλώδιο) που βρήκαμε στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή μάλλον δεν έφτασε στα αυτιά του κατόχου του εξαρτήματος. Φωτογραφήσαμε το εξάρτημα, που βρήκαμε και το περνάμε στη σελίδα μας μήπως το γνωρίσει ο κάτοχός του που σίγουρα θα το ψάχνει.
ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ: Με την ευκαιρία οι προπονήσεις των τμημάτων “της Ακαδημίας” (των μικρών μας αθλητών/τριών) θα αρχίσουν την Τετάρτη 9-1-13. Η ώρα παραμένει η ίδια 19:00.
ΟΙ ΦΟΡΜΕΣ:  Οι φόρμες θα μοιραστούν επίσημα στην “κοπή της Πίτας” του συλλόγου που θα γίνει τη Δευτέρα 21-1-13 και ώρα 19:30. Όσοι όμως θέλουν να πάρουν τις φόρμες μια ώρα αρχύτερα, για … να αρχίσουν τις προπονήσεις!  μπορούν από την Τετάρτη 9-1-13 να τις προμηθεύονται. (Κύριε Σαμουήλ Ντούγκου, οι πρώτες προπονήσεις θα γίνουν με τις φόρμες· στις επόμενες προπονήσεις  που θα έχουμε κάνει «κορμιά» θα ερχόμαστε με τα … σορτσάκια)!
Παρακαλούμε όποιους από τους – Μπαμπάδες ή Μαμάδες μπορούν (καλά θα είναι να υπάρχει και κάποιος από το Δ.Σ.) να μας βοηθήσουν στο μοίρασμα των φορμών. Όσοι θέλουν να βοηθήσουν θα πρέπει για μια ώρα (από τις 19:30 με 20:30 την Τετάρτη – Παρασκευή ….)  να βρίσκονται στο γραφείο του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (απέναντι από την αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ) και να δίνουν τις φόρμες, σύμφωνα με την κατάσταση που θα τους δώσουμε. Αυτό θα γίνει για (5) ημέρες, μέχρι και την Παρασκευή 18-1-13 και δεν χρειάζεται να είναι  οι ίδιοι όλες τις φορές. Θεωρούμε ότι το μοίρασμα των φορμών από μέλη του Δ.Σ. και τους γονείς θα βοηθήσει ώστε να μη χάνονται οι προπονήσεις των παιδιών, κάτι που θα συμβεί αν οι προπονητές μοιράζουν τις φόρμες.
Παρακαλούμε τους εθελοντές για το μοίρασμα,  να απευθυνθούν  στον κ. Κατσίκα Φ. για τη ρύθμιση των λεπτομερειών. Πρώτη βάρδια για την Τετάρτη 9-1-13.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

print

Written by