ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΣ ΡΗΓΑΣ Ο Κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΛΑΖΑΡΙΔΗΣ

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι από 1-2-13 στο προπονητικό team του ΑΣ ΡΗΓΑΣ προστίθεται και ένας ακόμη συνάδελφος,  από τους «λίγους» σε όλους τους τομείς. Ο κ. Γιάννης Χατζηλαζαρίδης που είναι καθηγητής Φυσικής αγωγής και μεταπτυχιακός φοιτητής στο ΤΕΦΑΑ του ΑΠΘ, είναι και πρωταθλητής στα σύνθετα. Μπορεί σήμερα, αν θελήσουμε να σας περιγράψουμε τον κ. Χατζηλαζαρίδη να το κάνουμε σε … μία σελίδα. Κάθε μέρα όμως που περνάει ανακαλύπτουμε και νέα στοιχεία από το πολύπλευρο ταλέντο του,  που η χθεσινή σελίδα φαντάζει πολύ μικρή.
Δεν θα επεκταθούμε ούτε θα σας αναφέρουμε λεπτομερώς τις τόσο μεγάλες του διακρίσεις στην στρατιωτική του θητεία. Όσοι πέρασαν από Σ.Ε.Α.Π.  γνωρίζουν καλά τι σημαίνει να είσαι Αρχηγός! Επίσης όσοι πέρασαν από ειδικές δυνάμεις και Ρεντίνα πάλι γνωρίζουν τι σημαίνει να είσαι και εκεί Αρχηγός. Για να μην επαναλαμβάνουμε τα ίδια και στη Σχολή Αλεξιπτωτιστών … Αρχηγός ήταν. Σκεφτόμαστε να του κολλήσουμε το παρατσούκλι «ο Αρχηγός» αφού σε όλη του τη στρατιωτική Θητεία Αρχηγός ήταν … και τι Αρχηγός!
Θα σας περάσω μερικές Φωτογραφίες του «Αρχηγού» (και ας φάω και κράξιμο!) Πιστεύω να τη γλιτώσω λόγω ηλικίας!!! Χαιρόμαστε ειλικρινά που έχουμε στην παρέα μας και τον Γιάννη Χατζηλαζαρίδη. Όχι μόνο χαιρόμαστε αλλά και είμαστε υπερήφανοι που έχουμε στην παρέα μας ακόμη έναν ΞΕΧΩΡΙΣΤΟ συνάδελφο. 
Καλωσόρισες  στην Οικογένεια του ΑΣ ΡΗΓΑΣ κ. Γιάννη Χατζηλαζαρίδη.
Και για να μην έχω γκρίνιες από τους ΞΕΧΩΡΙΣΤΟΥΣ συναδέλφους μου,  σας τους παρουσιάζω, όλοι «ένας και ένας».   ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

print

Written by