ΘΕΟΦΑΝΗΣ ΜΠΕΛΟΣ 5.00μ. ”MASTER SHEF” ή (ΜΑΣΤΕΡ ΤΟΥ Σ.Ε.Φ.)

Καμία επιτυχία δεν έρχεται μόνη της. Χρειάζεται δουλειά, δουλειά και … δουλειά, για να λειτουργήσουν όλα τέλεια και να ξεπεράσεις πρώτα τον εαυτό σου και στη συνέχεια να φτάσεις το στόχο σου και … πάλι από την αρχή.
Μετά την επιτυχία του Νίκανδρου Στυλιανού στο Καυτανζόγλειο που το Σάββατο 9.2.13 επέτυχε στο επί κοντώ  επίδοση 5.38 (ρεκόρ Κύπρου σε κλειστό στίβο) και το 4.80 του Θεοφάνη Μπέλου (που καιρό τώρα «φλερτάρει» τα 5.00 χωρίς να τα έχει καταφέρει), αποφασίσαμε να έχουμε μια ευκαιρία ακόμη,  πριν το Πανελλήνιο πρωτάθλημα που θα γίνει 16-17 Φεβρουαρίου στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας (Σ.Ε.Φ.). Με ταξίδι «αστραπή» οι Στυλιανού και Μπέλος, συνοδευόμενοι από τον προπονητή τους,  ταξίδεψαν στην Αθήνα και αγωνίστηκαν στην ημερίδα του ΣΕΓΑΣ στο ΣΕΦ (πρόβα τζανεράλε του Πανελληνίου πρωταθλήματος).   Αυθημερόν επέστρεψαν στη Θεσσαλονίκη οδικώς!

ΜΠΕΛΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ 5ΜΕΤΡΟΣ  Ο «ΜΑΣΤΕΡ ΤΟΥ Σ.Ε.Φ.»

 

 

Ο Νίκανδρος Στυλιανού πέρασε το 5.10 και στο 5.30 είχε πρόβλημα με τη φορά του· ευτυχώς εντοπίστηκε στην ημερίδα και την επόμενη Κυριακή στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα θα είμαστε προετοιμασμένοι.
Ο Θεοφάνης Μπέλος ήταν αποφασισμένος. Μολονότι και αυτός είχε μικροπροβλήματα στη φορά του κατάφερε, κυρίως με το πείσμα που τον διακρίνει, να ξεπεράσει τα 5.00 μ. στην τρίτη του προσπάθεια (με κοντάρι 4.60!).  Ήταν επόμενο μέλος της παρέας να του κολλήσει τον τίτλο «Μάστερ του Σ.Ε.Φ.» ομόηχο με το «Master Shef».
Η κορυφή στο επί κοντώ (Α) κρατήθηκε σε σχετικά χαμηλό επίπεδο αλλά είναι σίγουρο ότι την επόμενη Κυριακή το 5.20 ίσως να μην είναι αρκετό ούτε για το τρίτο μετάλλιο.


Τα αποτελέσματα του Επί κοντώ (Α).

Πατσουκάκης (ΟΣΦΠ) 5,20 μ., Λάσκαρης (ΠΑΟ) 5,20 μ., Στυλιανού (ΡΗΓΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ) 5,10 μ., Σακελαριάδης (Μεσσηνιακός) 5,10 μ., Χρυσανθόπουλος (Πανιώνιος) 5,00 μ., Μπέλλος (ΡΗΓΑΣ ΘΕΣ/ΝΙΚΗΣ) 5,00 μ., Ματσούκας (ΓΣ Ηλιούπολης) 4,80 μ., Νταμοτσίδης (ΓΣ Ελ. Βενιζέλος) 4,80 μ. Νίκος Συντιχάκης (ΦΣΚΑ Κοζάνης) 4.80μ., Ευτύχιος Παπαγρηγοράκης (ΟΦΗ) 4.60μ., Γιώργος Δόγκας (Πανιώνιος), Ιάσων Μπακολουκάς (ΓΣ Κηφισιάς), Παναγιώτης Καύκας (ΓΣ Κηφισιάς) ακυρώθηκαν.

Ο Κ. ΡΗΓΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ

Αξίζει να σημειωθεί ότι τον αγώνα παρακολούθησε και ο κ. ΡΗΓΑΣ Ευσταθιάδης  που ήρθε ειδικά για να δει τους αθλητές να αγωνίζονται, στα 83 του!

Ο κ. Ρήγας Ευσταθιάδης είναι ο άνθρωπος που με το ήθος του, τη φιλοσοφία του και την εν γένει  συμπεριφορά του γύρω από τα δρώμενα του αθλητισμού, αποτέλεσε τη γενεσιουργό αιτία  της δημιουργίας του ΑΣ ΡΗΓΑΣ Θεσσαλονίκης. Ήταν επόμενο να δώσουμε στο σύλλογο το όνομα του κ. ΡΗΓΑ (χωρίς να το γνωρίζει) αφού με το ήθος του και την εν γένει συμπεριφορά του μας εμφύσησε την ιδέα της δημιουργίας του Συλλόγου. 

Ο κ. Ρήγας Ευσταθιάδης είναι  ΕΠΙΤΙΜΟΣ ΙΣΟΒΙΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Κύριε Ρήγα μας, όλο το έμψυχο δυναμικό του ΑΣ ΡΗΓΑΣ (Δ.Σ., προπονητές, αθλητές, γονείς και φίλοι) και όχι μόνο, Σας Ευχαριστούμε και Σας ευχόμαστε γρήγορα υγιής και σιδερένιος.

print

Written by