ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2013 – Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Δόθηκε η «εκκίνηση» για τα ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ 2013 που διοργανώνει για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στη μνήμη του Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ με τη συμπαράσταση και τη βοήθεια των απανταχού φίλων του Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ αλλά και των απλών φίλων του Κλασικού αθλητισμού. Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ – ΘΕΣΜΟΣ

Τα Χειμωνίδεια θα συνεχίσουν να διοργανώνονται γιατί στη διοργάνωση μετέχουν με τον ένα ή τον άλλο τρόπο πολλοί. Οι αγώνες γίνονται με τη μικρή βοήθεια πολλών με τη μορφή της αθλοθέτησης κυπέλου. Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι εγγυητής της διεξαγωγής των αγώνων   και διασφαλίζει ότι οι αγώνες θα γίνουν ακόμη και κανένας άλλος να μη βοηθήσει. Απλά οι δυνατότητές του είναι περιορισμένες και μόνος του δεν θα μπορούσε να διασφαλίσει την τέλεση ετησίως των αγώνων. Όλοι ΜΑΖΙ μπορούμε να κάνουμε αγώνες στη μνήμη ανθρώπων που κατά κοινή ομολογία ΤΟ ΑΞΙΖΟΥΝ χωρίς ιδιαίτερη επιβάρυνση του καθενός μας. ΤΑ ΧΕΙΜΩΝΙΔΕΙΑ είναι υπόθεση όλων μας με τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ να παίζει το ρόλο του συντονιστή αλλά και του εγγυητή ότι όλα θα καλυφθούν ακόμη και κανένας να μη βοηθήσει.

Η ΒΟΗΘΕΙΑ – ΑΘΛΟΘΕΤΗΣΗ ΚΥΠΕΛΟΥ

Όσο για τη «βοήθεια» ήδη έχουμε αθλοθετήσεις (Κεφαλίδης Σ., Κιάφα-Πουτσίκη Ε., Καϊμακάμης Β … ), πριν ακόμη αποφασίσει επίσημα το Δ.Σ. για τον τρόπο βοήθειας όσων θέλουν να προσφέρουν στη μνήμη του Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗ.
Με τέτοια αντιμετώπιση από τους φίλους του Στίβου ο κάθε αγώνας γίνεται μια γιορτή όλων μας, όλοι το χαιρόμαστε όλοι βοηθάμε και στο τέλος όλοι είμαστε ήσυχοι γιατί κάτι κάναμε!

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ

Πληροφορούμε τους φίλους που ενδιαφέρονται, και για άλλα αγωνίσματα, ότι οι όποιες αλλαγές γίνουν, θα γίνουν αφού δούμε τις δηλώσεις, εφόσον χωρούν στο πρόγραμμα και θα ανακοινωθούν στο τελικό πρόγραμμα στις 23.5.13. Η πρόθεση των διοργανωτών  είναι να ικανοποιήσουν τις προτάσεις των προπονητών εφόσον υπάρχει ενδιαφέρον από πολλούς και δεν δημιουργούν προβλήματα (με τους κριτές, ιατρική κάλυψη κ.α.)  

print

Written by