ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟ! ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ

Είναι αργά, δεν πάω για ύπνο.
Σήμερα έμαθα ότι κάποιοι από τους αθλητές μου, όταν εγώ λείπω, κάνουν πράγματα που τους τα έχω απαγορεύσει… (Δεν αναφέρομαι στο χθεσινό συμβάν του «μπρα ντε φερ», άλλο αυτό).
Σκέφτομαι ότι κάποιοι, συμπεριφέρονται σωστά μόνον  όταν τους βλέπουμε. Αν είναι έτσι, συμπεραίνω ότι τίποτε δεν πήραν από τρόπο σκέψης και συμπεριφοράς όσο είναι κοντά μας!!! Τι να το κάνω το αν κατάφεραν να τρέχουν σωστά ή να περνούν ψηλά τον πήχη, ή να ρίχνουν μακριά, τα κατορθώματά τους με αφήνουν παγερά αδιάφορο.
Η παιδιάστικη συμπεριφορά τους με πληγώνει!  Μου ξεριζώνει την εμπιστοσύνη που νόμιζα ότι έχει αναπτυχθεί και τηρείται με ευλάβεια μεταξύ μας.
Δεν πάω για ύπνο, το σκέφτομαι…
Εσείς τι λέτε; Πόση υπομονή να έχει κάποιος όταν ανακαλύπτει ότι «οι αθλητές του»,  που τους έχει σαν παιδιά του, με την πρώτη ευκαιρία τον εκθέτουν; [Μην πάει ο νους σας σε τίποτε κακό] απλά ποδοπατούν τη σχέση που τόσα χρόνια «νομίζεις»  ότι κτίζεις σε γερές βάσεις!
Άραγε μπορούν να καταλάβουν πόσο σημαντικό είναι να λες άλλα και στην πρώτη ευκαιρία να κάνουν το δικό τους;   Άραγε πόσων χρόνων θα πρέπει να γίνουν για να πάψουμε να τους δίνουμε το συγχωροχάρτι…  «παιδιά είναι».
Το σκέφτομαι …  Δεν θα τους πω τίποτε!
Όποιος θέλει ας έρθει και να μου πει ότι έκανα αυτό (δεν είναι κάτι κακό,  αλλά είπαμε -να μη γίνει-) είναι θέμα «μη τήρησης» μιας απαγόρευσης.
Για μένα, είναι σοβαρό! Το σκέφτομαι…

ΤΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ   –  Η  ΑΝΥΠΑΚΟΗ

Και για να μη γίνει σίριαλ και πάρει η μπάλα και όσους δεν φταίνε, (θα είναι άδικο) αναφέρω το συγκεκριμένο παράπτωμα:

 Επειδή έγινε κουβέντα κάποτε,  για το αν μπορεί κάποιος να πηδήξει από τον επάνω όροφο στο στρώμα του επί κοντώ (περίπου 6 μέτρα ύψος)… το κουβεντιάσαμε και  καταλήξαμε στο ότι: -Ναι είναι δυνατόν- αφού και οι πρωταθλητές του επί κοντώ από αυτό το ύψος προσγειώνονται, Αλλά! Τονίσαμε ότι -κανείς και ποτέ δεν πρέπει να πηδήξει-   διότι ακόμη και αν δεν τραυματιστεί ο ίδιος μπορεί να θελήσει να τον μιμηθεί κάποιο μικρότερο παιδί και τότε σίγουρα θα υπάρξει πρόβλημα.

Περιμένω, (από Δευτέρα) όσους παρέβησαν αυτήν  την εντολή,  και θέλουν να συνεχίσουν να προπονούνται με τον κ. Κατσίκα Φώτιο,  να προσέλθουν με τον κηδεμόνα τους για το -ξεκαθάρισμα- της υπόθεσης.

print

Written by