Νέα – Ανακοινώσεις – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Με αφορμή έγγραφο που εστάλη στους συλλόγους, από την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης, και με το οποίο ζητάει λεπτομερή στοιχεία χρήσης των «προπονητηρίων» του Καυτανζογλείου, ο προπονητής κ. Κατσίκας Φώτιος επισημαίνει:
Α) Δεν είναι δυνατόν να απαντήσεις χωρίς να κάνεις λάθος όταν η ερώτηση δεν είναι σαφής και ακριβής. Πώς να απαντήσουμε στην ερώτηση «εάν χρησιμοποιούμε τις αίθουσες βαρών στο Κ3» όταν δεν τις συγκεκριμενοποιούμε;
Β) Εφόσον η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ. αλλά και Διοίκηση του Καυτανζογλείου συμμετείχε στην ονομασία «της αιθούσης και του Γυμναστηρίου» σε «ΑΙΘΟΥΣΑ Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ» (την αίθουσα του επί κοντώ) και «ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΑΛΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΔΡΟΜΩΝ ΝΙΚΟΥ ΖΑΧΑΡΙΑΔΗ» (το κλειστό προπονητήριο στο Κ3), γιατί στα έγγραφά της η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ δεν χρησιμοποιεί το επίσημο όνομα των αιθουσών-χώρων; Με τη χρησιμοποίηση των «Τιμητικώς» δοθέντων ονομάτων και τη σαφήνεια των ερωτήσεων επιτυγχάνει αλλά και Τιμά τους σημαντικούς ανθρώπους τους οποίους όλοι μαζί αποφασίσαμε να τιμούμε, δίνοντας τα ονόματά τους στους συγκεκριμένους χώρους. 

ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΘΕΣ….

print

Written by