64 ΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΒΕΛΒΕΝΤΟ

182  ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΙΣ !!! 
Βαλθήκατε να μας τρελάνετε;
Τώρα! είναι αργά, προλάβανε άλλοι …
ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΜΑΤΩΝ:  Με δεδομένο ότι δεν χρειάζεται αθλητικό Δελτίο για να αγωνιστεί κάποιο παιδί στο Βελβεντό (αγωνίζονται όσοι/σες είναι γεννημένοι από το 2000 μέχρι και το 2008), μπορούν όλοι να αγωνιστούν. Ακόμη και τα παιδιά που δεν ανήκουν στο σύλλογο αλλά έρχονται με τα αδέλφια τους στην εκδρομή, μπορούν να αγωνιστούν. Για να αγωνιστεί κάποιο παιδί (που δεν έχει δελτίο αθλητή) θα πρέπει αφενός μεν να το θέλει ο ίδιος και αφετέρου να υπάρχει η έγγραφη συγκατάθεση του γονέα. Επίσης θα πρέπει να έχει δηλωθεί από νωρίτερα. Με άλλα λόγια θα πρέπει να συνεννοηθεί με τους προπονητές του συλλόγου και να δηλωθεί το πολύ δύο αγωνίσματα.  Η κατάσταση των αθλητών που θα έρθουν στην εκδρομή και δικαιούνται να αγωνιστούν είναι:  ΟΙ 64 ΑΘΛΗΤΕΣ.
ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΟ ΑΛΜΑ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ (ΜΕ ΒΟΗΘΕΙΑ) 11.11.13: 
Ειδικά για το επί κοντώ με βοήθεια (το σπαστό κοντάρι), εχθές έγινε η πρώτη προκριματική φάση, για τη συγκρότηση της 10μελούς ομάδας που θα αγωνιστεί στο Βελβεντό, από την οποία προκρίθηκαν οι παρακάτω (6): 

ΠΡΟΚΡΙΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ (ΟΜΑΔΑ ΤΩΝ 10 ΕΠΙΚΟΝΤΙΣΤΩΝ).
1) Μπαΐρας Γιώργος 2001
2) Ηλιάδου Βασιλική 2002
3) Λαμπριανίδου Ελένη 2002
4) Μαλέας Στέφανος 2003,
5) Τριανταφύλλου Αθανάσιος 2003,
6) Παπαγεωργίου Γιώργος 2004,

2Η ΗΜΕΡΑ ΠΡΟΚΡΙΣΗΣ
Την Τετάρτη 13.11.13 στις 20:00, θα γίνει και η 2η  προκριματική φάση (όσων απουσίαζαν αλλά και όσων δεν προκρίθηκαν την πρώτη ημέρα και βελτιώθηκαν). Στην περίπτωση που κάποιοι αθλητές δεν θα τα καταφέρουν να έρθουν ούτε την Τετάρτη, (εφόσον  το βεβαιώσουν οι προπονητές τους, “ότι προσπαθούν”), θα τους δώσουμε μια τελευταία ευκαιρία την Παρασκευή για να μπουν στην ομάδα των 10, που θα εκπροσωπήσουν τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ στη συνάντηση με τα παιδιά του Βελβεντού.

Προσοχή όλοι οι αθλητές που θα αγωνιστούν στο Βελβεντό θα πάρουν το καινούριο κόκκινο μπλουζάκι μόνο με 2 € (συμβολική τιμή, κοστίζει τα διπλάσια!). Όσοι από τους γονείς θελήσουν κόκκινο μπλουζάκι ή οι αθλητές 2ο και 3ο μπλουζάκι, θα το πληρώσουν 5 € (σχεδόν στο κόστος).
ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ
Επίσης την Παρασκευή θα γίνει και ένας δοκιμαστικός αγώνας των αθλητών, που θα έχουν προκριθεί (στην αρχή με λάστιχο και στη συνέχεια με πήχη). 
Πολύ καλά τα πήγαν και οι υπόλοιποι που αγωνίστηκαν αλλά ο καθένας χρειάζεται βελτίωση για να μπορέσει να προκριθεί. Χρειάζεται ο καθένας να διορθώσει τα αδύνατα σημεία του.  Οι προπονήσεις γιαυτό γίνονται… Προσπαθήστε και σίγουρα θα βελτιωθείτε. Εξ άλλου μετά την εκδρομή θα αρχίσουν οι αγώνες (σε όλα τα αγωνίσματα), όπου ο καθένας θα προσπαθήσει για το καλύτερο.

ΟΙ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΕΙΣ
Πήραμε την επιβεβαίωση των δωματίων για όσες οικογένειες δήλωσαν ότι θα ταξιδέψουν από το Σάββατο 16.11.13 και θα διανυκτερεύσουν στο Ξενοδοχείο ΑΓΝΑΝΤΙ. ΟΙ ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ.

print

Written by