Νέα – Ανακοινώσεις – Α.Σ. ΡΗΓΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Γιορτή για το άλμα επί κοντώ θα γίνει το Σάββατο 14.12.13 στο Κλειστό προπονητήριο (κτίριο Κ3) του Καυτανζογλείου Σταδίου, στην αίθουσα Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ. Για πρώτη φορά θα αγωνιστούν όλες οι ηλικιακές κατηγορίες αθλητών, από  Άνδρες-Γυναίκες μέχρι και ΠΠ/Α (επίσημα) αλλά και ΠΠ/Β και ΜΙΝΙ αθλητές και αθλήτριες (ανεπίσημα) αφού το επί κοντώ δεν βρίσκεται ακόμη στο πρόγραμμα των ΜΙΝΙ αλλά ούτε και των ΠΠ/Β!
Εντάξαμε στο πρόγραμμα και τον αγώνα επίδειξης των μικρών για να δείξουμε στην Επιτροπή Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ ότι τουλάχιστον οι ΠΠ/Β μπορούν να αρχίσουν να ασχολούνται και με το άλμα επί κοντώ, όπως ασχολούνται και με όλα τα άλλα αγωνίσματα. Οι  εργασίες του συνεδρίου της Επιτροπής Ανάπτυξης του Κλασικού Αθλητισμού στη Βάση (ΕΠ.Α.Κ.Α.Β.), θα γίνουν 13-15 Δεκεμβρίου στην Αθήνα.
Ο Αγώνας που διοργανώνεται από τον ΑΣ ΡΗΓΑΣ σε συνεργασία με την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης είναι αφιερωμένος στον προπονητή του άλματος επί κοντώ ΧΡΗΣΤΟ ΤΖΟΒΑΡΑ, ο οποίος μας «άφησε» το 1996  σε αυτοκινητιστικό ατύχημα.
ΔΕΞΙΑ (Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΟΥΜΚΑΣ) στη μνημη του οποίου είναι αφιερωμένη η 2η Ημερίδα της 21ης Δεκεμβρίου2013.
(ΑΡΙΣΤΕΡΑ) Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΖΟΒΑΡΑΣ. Γεννημένος το 1955 ανήκε στον ΑΟ Παραδείσου Αττικής και είχε  ατομικό  Ρεκόρ 4,80 μ. το 1984. Δραστηριοποιήθηκε …   Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

print

Written by