ΒΡΟΧΗ ΑΠΟ ΡΕΚΟΡ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ ΚΟΝΤΩ «Χ. ΤΖΟΒΑΡΑΣ»

Με τη συμμετοχή 32 αθλητών και αθλητριών του επί κοντώ  έγινε η πρώτη ημερίδα άλματος επί κοντώ από τις δύο που έχει προγραμματίσει για  φέτος ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ. Η ημερίδα είχε δύο σκέλη. Το ένα σκέλος είναι  ο επίσημος αγώνας  και το δεύτερο, ο αγώνας επίδειξης του άλματος επί κοντώ στις μικρές ηλικιακά κατηγορίες.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο από τους συλλόγους της Θεσσαλονίκης αγωνίστηκαν στις μικρές κατηγορίες (ΠΠ-ΠΚ/Β) και ΜΙΝΙ (Α και Κ), 16 αθλητές και αθλήτριες. Το γεγονός αυτό είναι πράγματι αξιοπρόσεχτο γιατί οι ηλικίες αυτές ακόμη δεν αγωνίζονται επίσημα στο επί κοντώ. Ευελπιστούμε ότι με την εικόνα που παρουσιάζει η Θεσσαλονίκη στο επί κοντώ των ΠΠ/ΠΚ-Β και στα ΜΙΝΙ, θα πείσουμε τους υπευθύνους της Ανάπτυξης του ΣΕΓΑΣ, που συνεδριάζουν αυτές τις ημέρες στην Αθήνα να εντάξουν και το επί κοντώ στο πρόγραμμα τουλάχιστον των ΠΠ-ΠΚ/Β.  Μέσω της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Θεσσαλονίκης και του Τεχνικού Συμβούλου της ΕΑΣ κ. Χρυσοστομίδη, στείλαμε και πάλι τη σχετική έγγραφη πρόταση μας προς την ΕΠΑΚΑΒ. Παρακαλούμε τον κ. Χρυσοστομίδη να επισυνάψει τα σημερινά αποτελέσματα στην πρότασή μας για να πειστούν και οι πλέον δύσπιστοι των συνέδρων ότι η πρότασή μας δεν είναι εξωπραγματική.

Από τους αγωνισθέντες, κυρίως νέους αθλητές, τόσο σε εμπειρίες αλλά και σε ηλικία, ξεχώρισαν οι παρακάτω:

Στα κορίτσια (Γυναίκες)  ξεχώρισαν:

Από την κατηγορία ΜΙΝΙ η Παντέλογλου Αικ. (2002) Της Πυγμής Ευόσμου με 2.30, από την κατηγορία των ΠΚ-Β η Τζιάτζιου Αλ. (2000) του Α.Σ. ΠΑΟΚ  ΘΕΣ. με 2.50 και από την κατηγορία των ΠΚ/Α οι Θεοδωρίδου Μ. (1999) του ΑΣ ΡΗΓΑΣ και Ευσταθίου Αικ. (1999) του ΑΣ ΡΗΓΑΣ επίσης με 2.90 και 2.80 αντίστοιχα.

Από τα αγόρια (Άνδρες) ξεχώρισαν:

Από τους ΠΠ/Β, ο Παυλίδης Χ. (2000) του Γ.Σ. ΗΡΑΚΛΗΣ με 2.60. Από τους ΠΠ/Α,  οι Καντζούρας Δ. (1999) του Α.Σ. ΠΑΟΚ  ΘΕΣ. με 3.80 και ο Σολομωνίδης Απ. (1998) του ΑΣ ΡΗΓΑΣ με 3.70. Από τους (Α-Ε-Π) που αγωνίστηκαν σε μία κατηγορία ξεχώρισε ο Τριανταφύλλου Γ. (1997) του ΑΣ ΡΗΓΑΣ με 4.60 που είναι και απόλυτο ρεκόρ του αθλητή.

Με την απουσία από τις ημερίδες του Νίκανδρου Στυλιανού (βρίσκεται στην Κύπρο) και του Θεοφάνη Μπέλου (βρίσκεται στη Νορβηγία) … χορεύουν τα «ποντίκια».

ΤΑ ΠΛΗΡΗ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ της 1ης ημερίδας του επί κοντώ «Χ. ΤΖΟΒΑΡΑΣ».

Τριανταφύλλου Γεώργιος 4.60, Σολομωνίδης Απόστολος 3.70, Μπουλγκουρίδης Γεώργιος 3.50  

print

Written by