ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ 17 & 19.2.14

ΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΜΑΤΟΣ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ
Αύριο Δευτέρα 17.2.14 θα γίνει η ημερίδα του ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο άλμα επί κοντώ με ώρα έναρξης 18:00 (έναρξη αγώνων 18:45). Την ημερίδα μπορούν να παρακολουθήσουν οι φίλοι και οι γονείς των αθλητών μας με στόχο την δημιουργία αγωνιστικού κλίματος. Όσοι γονείς θέλουν και μπορούν να βοηθήσουν ως κριτές .. ευπρόσδεκτοι (από τις 18:30). Η ημερίδα αποτελεί και γενική πρόβα του αθλητή κ. Νίκανδρου Στυλιανού, που θα αγωνιστεί στους Βαλκανικούς αγώνες κλειστού στίβου στην Κωνσταντινούπολη το Σάββατο 22.2.14. Ο Νίκανδρος θα επιχειρήσει άλματα με 18 διασκελισμούς και «σοβαρά» κοντάρια. Όπως ανακοινώθηκε εδώ και αρκετές ημέρες, στους αθλητές που θα επιτύχουν ατομικές επιδόσεις θα δοθούν ξεχωριστά βραβεία. Ο αγώνας θα είναι μεικτός, αγόρια και κορίτσια, με διαφορετικά πινάκια.

ΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΜΙΝΙ ΚΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΙΝΙ
Την Τετάρτη 19-2-14 τις ώρες της προπόνησης θα γίνουν αγώνες για τους μικρούς μας αθλητές (για τα γκρουπ των: κ. Νικολέττας, κ. Κατερίνας, κ. Σοφίας). Το μέρος των αγώνων θα καθοριστεί από τις προπονήτριες εκείνη τη στιγμή. Τα αγωνίσματα στα οποία θα πάρουν μέρος όλοι οι αθλητές και αθλήτριες είναι:  Δρόμος 40μ. (από όρθια εκκίνηση) και Άλμα εις μήκος (από όπου πατήσουν).
Θα ακολουθήσουν και άλλα αγωνίσματα, ρίψεων και αντοχής, όταν το ζητήσουν οι προπονήτριες. Στους αγώνες των μικρών θα δοθούν νούμερα (πριν τους αγώνες) και οι μικροί μας αθλητές θα αγωνιστούν με την κόκκινη μπλουζίτσα του συλλόγου.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΤΩΝ ΜΙΝΙ ΚΑΙ ΠΠ-ΠΚ/Β
Μεθαύριο θα ανακοινωθούν και τα αποτελέσματα των αγώνων των μεγαλύτερων παιδιών που αγωνίστηκαν σε έξι αγωνίσματα την εβδομάδα που μας πέρασε. Παράλληλα οι προπονητές θα συζητήσουν και θα αποφασίσουν για την «ομάδα αγωνισμάτων» που θα πρέπει να ακολουθήσει ο κάθε αθλητής, ανάλογα με τις επιδόσεις του αλλά και την προτίμηση του ιδίου του παιδιού. Οι αθλητές/τριες από ΠΠ/Β και μεγαλύτεροι για τους οποίους έχουν σχηματίσει άποψη οι προπονητές του συλλόγου θα ενταχθούν σε προπονητές ειδικών αγωνισμάτων. Βασική προϋπόθεση να έχουν μάθει και να εκτελούν σωστά όλες τις βασικές ασκήσεις των  αγωνισμάτων για τα οποία πρόκειται να ειδικευτούν.

print

Written by