ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑΜΕ ΚΟΝΤΑΡΙΑ ΑΠΟ ΙΤΑΛΙΑ – ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ

Δύο στόχους έχει η παρούσα ανακοίνωση.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ

Ο πρώτος είναι να ενημερώσουμε τους φίλους που προσέφεραν για να αγοράσουμε κοντάρια του άλματος επί κοντώ για την τύχη των χρημάτων τους. Για ακόμη μία φορά ευχαριστούμε δημόσια όσους (επώνυμα ή ανώνυμα) βοήθησαν να συγκεντρωθεί το αρχικό ποσό των 1050 € το οποίο και αποτέλεσε το πρώτο βήμα για την παραγγελία των κονταριών. Η παραγγελία (5 κοντάρια και 16 τάπες), ανήλθε στο ποσό των 2194,77 €. Τα υπόλοιπα χρήματα διέθεσε ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ από το Ταμείο του, ακόμη και αυτήν την περίοδο!

Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο δεύτερος στόχος είναι να καταστήσουμε γνωστό κυρίως στους «τοπικούς Φορείς» του αθλητισμού, ότι ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ κάνει αγώνα για να στηρίξει το άλμα επί κοντώ. Λέμε «στους τοπικούς Φορείς» γιατί μόνον αυτοί δείχνουν να αγνοούν την προσφορά του ΑΣ ΡΗΓΑΣ στο αγώνισμα. Σε όλη την Ελλάδα και ιδιαίτερα στους φίλους του άλματος επί κοντώ, ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ είναι γνωστός και χαίρει εκτίμησης.  Η υποτίμηση της προσφοράς του ΑΣ ΡΗΓΑΣ «στον τόπο του» φαίνεται ολοκάθαρα ακόμη και στο πρόγραμμα χρήσης του στρώματος επί κοντώ, στην αίθουσα «Κ. ΧΕΙΜΩΝΙΔΗΣ» που κυκλοφόρησε μερικές ημέρες πριν τελειώσει ο κλειστός στίβος.  Γιατί άραγε;

Εδώ και αρκετά χρόνια, ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ  αγοράζει κοντάρια για να τροφοδοτεί τον Ελληνικό αθλητισμό και όχι μόνον, με αθλητές του άλματος επί κοντώ. Πολλοί αθλητές που εκπροσώπησαν και εκπροσωπούν ασταμάτητα την ΕΛΛΑΔΑ στο εξωτερικό «γεννήθηκαν ή ανδρώθηκαν» στην αγκαλιά του ΑΣ ΡΗΓΑΣ.

Όμως με τις πρόσφατες αποφάσεις του Καυτανζογλείου (π.χ. να μην κλειδώνεται η αίθουσα του άλματος επί κοντώ), πολλά και διάφορα συμβαίνουν.

Όργανα, τα οποία με ενδιαφέρον αποκτήσαμε και κόπο κουβαλήσαμε στην αίθουσα για κοινή χρήση καταστρέφονται (π.χ. πάγκος φυσικοθεραπείας, Στ. Καρματζόγλου).
Οι θήκες που αποθηκεύουμε τα κοντάρια, τελευταία βρέθηκαν επανειλημμένα ανοιχτές. Τάπες εξαφανίζονται! Κοντάρια που αγοράσαμε πρόσφατα, λείπουν (π.χ. 4.30/77). Κοντάρια που μας έκανε δωρεά ο κ. Ρήγας Ευσταθιάδης αγνοούνται! Φθορές φυσιολογικές (π.χ. συρματόσχοινα) αλλά και λόγω κακής χρήσης των οργάνων … πάμπολλες.
Ασκήμιες, και γράψιμο στους τοίχους από οπαδούς δημοφιλούς ομάδος εμφανίστηκαν και στην αίθουσα! κ.ά.  
Κατά τα άλλα… «όλοι» νοιαζόμαστε και φροντίζουμε για τα κοινά!

Εμείς με τη συμπαράσταση των όσων αγαπούν πραγματικά τον αθλητισμό, θα συνεχίσουμε να νοιαζόμαστε για την εύρυθμη λειτουργία των πάντων.  Τα όποια προβλήματα εμφανίζονται ή τα όποια εμπόδια ξαφνικά υψώνονται μπροστά μας … ας απασχολούν αυτούς που τα επινοούν, εμάς δεν μας αγγίζουν!

Κούκλοι!  «πετάμε» δεν το καταλάβατε ακόμη;

print

Written by