Ο ΑΣ ΡΗΓΑΣ ΣΤΟΝ 6ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ ΔΡΟΜΟ

Ανταπόκριση από την κ. Σ. Γκοτζαμάνη.
Σήμερα η παρέα του Ρήγα έκανε «πάρτι» στον Αριστοτέλειο δρόμο. Η πλατεία Χημείου γέμισες κόκκινες μπλουζίτσες και φόρμες «Ρηγέ»… Πολλά πιτσιρίκια μας πολλοί γονείς και φυσικά οι προπονητές μας (Μαρία, Κατερίνα, Σοφία και Γιάννης)!

22 αθλητές του ΑΣ ΡΗΓΑΣ  τερμάτισαν στον δρόμο των μικρών (1000μ). Μαζί με τον κύριο Παπαδόπουλο Απόστολο, κρατήσαμε τους χρόνους των μικρών μας. Σας τους στέλνω αν θέλετε να τους ανεβάσετε για να μπορούν να τους δουν. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Στα 5 χλμ. έτρεξαν ο Κων/νος Δεληγεωργάκης, ο Χρήστος Παπαχαρίσης, ο Κων/νος Βρανάς και ο κύριος Γιάννης Ασπρίδης (μπαμπάς του Νίκου). Μια ωραία κούρσα με τον φίλο μας τον Παύλο Αποστολίδη να βγαίνει πρώτος και τον δικό μας Κων/νο Δεληγεωργάκη να ανεβαίνει πάλι στο βάθρο παίρνοντας τη 2η θέση με πολύ καλό χρόνο. Αρχίζει να του γίνεται συνήθεια…!

Εγώ αν και μέχρι τελευταία στιγμή το σκεφτόμουνα γιατί είχα τα χάλια μου, έτρεξα ένα απολαυστικό πενταράκι μπαίνοντας κατά τύχη στη παρέα των κ.κ. Χριστούλα και Καϊμακάμη. Έτσι ακολούθησα ιδανικό ρυθμό ώστε να «ελπίζω ότι θα περπατάω κι αύριο»…. Δόξα τω Θεώ μάλλον μου έκανε πολύ καλό που έτρεξα. Όσο για την παρέα των κυρίων καθηγητών… πέρασα υπέροχα!

print

Written by