ΣΕΓΑΣ ΚΑΙ ΚΡΙΤΕΣ ΣΤΙΒΟΥ – ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΤΕ;

Κύριε Σεβαστή (κ. Γενικέ Γραμματέα του ΣΕΓΑΣ) ακόμη δεν έχουμε απάντηση στις  ερωτήσεις που υποβάλλαμε εγγράφως. Γιατί;
Δεν γνωρίζετε τις απαντήσεις ή ασχολείστε με άλλα πιο σοβαρά; Εάν συμβαίνει το πρώτο, γιατί ως επίσημος φορέας δεν ζητάτε τη γνώμη των Κριτών Στίβου; Για τους γνώστες των κανονισμών, όπως είναι οι κ.κ. κριτές Στίβου, είναι θέμα 5 λεπτών οι απαντήσεις.
Δυστυχώς, όσο δεν απαντάτε σε ερωτήσεις που ενδιαφέρουν άμεσα όλους τους αθλητές και προπονητές του Στίβου, εμείς θα επιμένουμε και εσείς θα χάνετε. Θα χάνετε σε αξιοπιστία, σε συνεργασία, σε εκτίμηση, σε κύρος και σε υπευθυνότητα, προσόντα που η θέση σας τα απαιτεί.
Πρέπει να γνωρίζετε ότι δύσκολα τα παρατάμε όταν οι υπεύθυνοι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Μέσα στα καθήκοντά σας είναι να απαντάτε και σε έγγραφα, τα οποία αποστέλλονται επισήμως για να βοηθήσουν στην επίλυση των διαφωνιών στην ερμηνεία των κανονισμών, με κάθε καλή διάθεση. Θα περιμένω την απάντησή σας ή την απάντηση του αρμοδίου οργάνου (ΚΡΙΤΩΝ ΣΤΙΒΟΥ), στο οποίο θα προωθήσετε τα ερωτήματά μου. 
Παρακαλώ κάποιον από τους κ.κ. κριτές της Αθήνας, να μου στείλει τη διεύθυνση (e-mail) της ομοσπονδίας των κριτών για να αποσταλεί και σε αυτούς το συγκεκριμένο έγγραφο. Πράγματι στους κριτές δεν στάλθηκε ξεχωριστό έγγραφο.
Όσο για τους κριτές της Θεσσαλονίκης  (ΣΕΚΣΘ), δεν απαντούν στο έγγραφο γιατί (σύμφωνα με τον κ. Γ.Γ του Συνδέσμου)  «δεν είναι ο επίσημος φορέας»!!! Τότε τι ρόλο παίζουν οι κριτές του ΣΕΚΣΘ, αν δεν μπορούν να απαντήσουν σε μία ερώτηση που έχει σχέση με την ερμηνεία των κανονισμών; Όταν συμμετέχουν ως κριτές σε αγώνες πώς αποφαίνονται αν κάποιο άλμα είναι έγκυρο ή άκυρο; Μήπως ρωτούν την Αθήνα και μετά αποφασίζουν;   Έλεος!
Συνταξιούχοι είμαστε, χρόνο έχουμε, δεν τα παρατάμε ….. Θα περιμένουμε…

print

Written by