ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΛΗΘΥΝΟΝΤΑΙ «ΤΑ ΑΧΩΝΕΥΤΑ»

Με γοργό ρυθμό αυξάνεται καθημερινά η προσέλευση των νέων αλλά και των παλαιών αθλητών μας . Είναι φυσικό τα νέα παιδιά, κυρίως στις μικρές ηλικίες, να ψάχνονται και να προσπαθούν να προσαρμοστούν. Νέες εμπειρίες, νέοι προπονητές, νέοι συναθλητές .. τα πάντα τους είναι νέα και καινούρια.
ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ
Το πρώτο μας μέλημα είναι να περνούν καλά, να γνωριστούν μεταξύ τους και το κάθε παιδί να αποκτήσει τους «φίλους του». Το σημερινό τεστ είχε να κάνει με τα ονόματα των παιδιών. Το κάθε παιδί έπρεπε να μάθει τα ονόματα των συναθλητών του, που ήταν στο ίδιο γκρουπ. Υποσχεθήκαμε να περάσουμε τις φωτογραφίες των γκρουπ  που θα απαντούσαν σωστά στην ερώτηση «ποιος είναι αυτός;». Σωστά απάντησαν τα περισσότερα γκρουπ (τα παιδιά μαθαίνουν γρήγορα). Μερικοί που ήταν απρόσεχτοι και δεν απάντησαν σωστά πήραν το γκρουπ στο λαιμό τους και έτσι η φωτογραφία τους είναι μικρότερη! Μερικά από τα γκρουπ των μικρών μας αθλητών.

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΟΔΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ

Για τους γονείς, παππούδες, θείους … με μια λέξη (τους συνοδούς) που φέρνουν τα μικρά παιδιά και περιμένουν 1 ½ ή και 2 ώρες μέχρι να τελειώσουν οι  μικροί την προπόνηση  τους προτείνουμε:

1) Περπάτημα ή τρέξιμο γύρω από το Κεντρικό στάδιο σε παρέες με τους άλλους συνοδούς (φωτο 1) .

2) Δημιουργική απασχόληση στον προθάλαμο ή ακόμη και στο γραφειάκι του συλλόγου (φώτο 2).

3) Καφεδάκι και «κοινωνική ενημέρωση» στο Κυλικείο!

Η ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ – «ΣΥΝΟΔΩΝ»

Από την πλευρά του συλλόγου θα φροντίσουμε και για τη γνωριμία των γονέων σε μια συγκέντρωση -γνωριμίας και ενημέρωσης- που θα γίνει ΙΣΩΣ τη  Δευτέρα   29 Σεπτεμβρίου!!!
Τελικά …  το Δ.Σ. αποφάσισε την ίδια μέρα με τη συγκέντρωση των γονέων να γίνει και ο «Αγιασμός» για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Κατόπιν τούτου η ημερομηνία θα οριστικοποιηθεί αφού συνεννοηθούμε με τον ιερέα που θα μας κάνει τον Αγιασμό. Πιθανά Αγιασμός και συγκέντρωση των γονέων να γίνουν άλλη ημέρα, θα εξαρτηθεί από το πρόγραμμα του ιερέα. Θα σας ενημερώσουμε έγκαιρα, εσείς να ρίχνετε μια ματιά στη σελίδα μας για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Φίλοι του συλλόγου, γονείς και γενικότερα «συνοδοί», παρακολουθείτε την ηλεκτρονική μας σελίδα όλο και κάτι σχετικό θα βρείτε, όλο και κάτι που θα σας ενδιαφέρει θα μάθετε. Μέσα από τη σελίδα μας θα είμαστε σε επαφή, από εκεί θα μαθαίνετε καθημερινά τα νέα του συλλόγου μας. Μη διστάζετε να έρθετε σε επαφή με τους ανθρώπους του συλλόγου (προπονητές και μέλη του Δ.Σ.). Ακόμη και μέσα από τη σελίδα μας πατώντας ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ (στο επάνω μέρος της πρώτης σελίδας).

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΩΝ ΓΚΡΟΥΠ

Η οριστική σύνθεση του κάθε γκρουπ θα γίνει την Τετάρτη 1η Οκτωβρίου.  Το καθυστερούμε λίγο γιατί μέχρι και το τέλος του Σεπτεμβρίου συνεχίζεται  η προσέλευση νέων παιδιών. Την 1η Οκτωβρίου τα παιδιά θα ξέρουν οριστικά σε ποιο γκρουπ θα ενταχθούν με κριτήρια: Την ηλικία, την προπονητική εμπειρία, τα φυσικά χαρακτηριστικά, ακόμη και τη γνωριμία των παιδιών (δεν θα χωρίσουμε συμμαθητές και φίλους). Ευχόμαστε σε όλους ανεξαιρέτως, υγεία και οικογενειακή ευτυχία. Να περνάτε καλά.

print

Written by